Nu le băgaţi în seamă şi ai să vezi că o să-şi vadă de treaba lor şi în acelaşi timp o să se enerveze.Indiferenţa îi supără pe unii enorm.
Nu mai repeta "deci" de atatea ori...Asta poate sa enerveze.Si pune-te si tu de citeste "carti filozofice", daca tot te adresezi celor care o fac.
Fetele alea sunt ultima problema din lume de care tu si amici tai trebuie sa va ocupati.
E o pierdere de vreme.Mai bine faceti altceva.
Trebuie ca din comportamentul tau sa vada ca nu te afecteaza ceea ce fac ele.Pt ca asta e scopul lor, sa ia peste picior pe toti.
Imi aduc aminte din liceu o intamplare amuzantaLa fel era o tipa, care isi arunca nasul mai sus decat o tineau neuronii si mai mereu se certa cu toti.Intr-o zi, a vrut sa bage in sperieti pe cea mai cuminte fata din clasa.si a inceput toraiala
Pe mine asa ceva ma face sa ma amuz copios.Intr-un tarziu ii spune fetei cuminti"Auzi mhaaaa,uita-te si vorbeste cu mine ca iti bag rujul ala pe gat!".la care fata,, stii nu e ruj, e strugurel.Bineinteles ca toata lumea a izbucnit in ras.Si tipele cu fitele si-au pierdut veleitatile,li se terminase veacul
Cand treci printr-un asemenea moment poti spune cu zambetul pe buze:"Eu te sfatuiesc sa renunti, ca pe mine nu ma afecteaza vorbele tale, ba mai degraba de faci de cacao in fata tuturor.Nu cred ca vrei sa se amuze unii de cat de superficiala poti fi tu!"
Spune numai ce simti, ca sunt sigura ca o faci
Cu placere.
Nu te mai lauda ca esti cine esti. pentru ca nu esti...Nu te mai lua de altii! Ca si altii se pot lua de tine
Sper ca te-am ajutat:*
app. si eu am exact asa niste fete in clasa
funda`?
Nu exista perfectiune, daca un lucru este intunecat - intoarce-l pe partea cealalta!
Respectul nu se impune, se capata cu timpul.
Ca sa fii respectat, respecta!
Prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul.
A fi increzut te degradeaza mai intai pe tine, si ii ridica pe ceilalti exact cand tu crezi ca ei se prabusesc.
Mai bine taci si lasi lumea sa te creada prost, decat sa deschizi gura si sa elimini orice dubiu.
Lumea nu se invarte in jurul tau, ci tu te invarti prin cuvinte in jurul absurdului.
sper ca te-am ajutat