| kUuKii a întrebat:

decii in primul rand nu stiu de ce am pus intrebarea la arta si cultura laughing acum intrebarea. unui baiat ai place mult de mine, mi a cumparat un ursulet de valentine's day, ma scoate in oras, imi face cadouri chiar daca nu suntem impreuna straight face. nu stiu cun sa ai spun ca nu imi place de el crying(( am incercat dar nu a functionat si a inceput s planga crying. deci nu imi place deloc de el si nu stiu ce sa fac. ajutoor crying

8 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu trebuia sa accepti nimic de la el daca nu iti place. Cel mai bine ii spui cinstit ca vrei sa iti fie doar prieten nimic mai mult.

| hugo a răspuns:

Simplu, ii spui in batahappymai baiete nu ne potrivim, nu simt nimi pentru tine si nu putem fi impreuna...ramanem amici si nimic mai mult, daca plange, o sa ii treacahappy

| MidnightLady a răspuns:

Si totusi...intrebarea unde-i? Ca de "arta" ta de a scrie corect ne-am dat seama, aste e motivul pentru care ai postat-o aici.

| Alice_6278 a răspuns:

Incearca sal evitzi kit mai mult.si el isi va da seama ca nu are nici o shansa cu tine.incearca macar.

| M.G.R a răspuns:

Daca nu merge zicandu-i pe ocolite atunci nu ai ce face, doar sa ii spui in fata, chiar daca doare si nici tu nu te simti foarte bine facand asta, dar eu cred ca este alegerea buna... Gresala ta este ca i-ai dat sperante degeaba (acum e ca un scai care este prins de tine).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu iti place de el, nu trebuia sa accepti sa iesi cu el in oras, nu trebuia sa accepti cadourile. Atunci, puteai sa ii spui ferm ca nu doresti sa ai prieten acum, ca ai alte prioritati...etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa transformi o posibila relatie catastrofala intr-o super-prietenie... daca isi da si el seama ca "dragoste de-a sila nu se poate" si daca poate sa iti fie prieten...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine e sa i-o iei in gura pana i se face scarba lui. Sigur o sa priceapa,