| arowana a întrebat:

Doresc sa cumpar cartea Chirie pentru speranta de Leonida Neamtu. Daca o are cineva si doreste sa o vanda, va rog sa ma contactati. Locuiesc in Bucuresti dar chiar daca dvs locuiti in alta parte puteti sa o vindeti cu plata achitata la primirea cartii.Multumesc.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am postat si eu aceeasi intrebare despre aceeasi carte care m-a fascinat cind eram copil.Am primit indrumari spre tarabele cu carti de la metrou sau din alte standuri bucurestene dar am gasit-o la un anticariat la mine in Galati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am eu cartea reconditionata, arata f. bine, coperta rosu aprins, daca sunteti interesata va rog sa-mi comunicati la simion_g1990@yahoo.com,unde va pot trimite si poze cu volumul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca la anticariate online!
Coltul colectionarului,
Karte.ro,
Librarie.net,
carteadecitit.ro,
si ai sa gasesti sigur chiar mai multe carti de LEONIDA NEAMTU! Succes.

| arowana explică:

Daca aveti curajul sa cumparati inca o carte(numai aceasta chirie pentru speranta)si sa o trimiteti aici in America unde eu locuiesc, puteti sa cistigati zece dolari...in afara de pretul cartii si de transport adica, pe care eu le voi achita integral...sau poate ca o vindeti chiar pe-a dvs. dupa ce o cititi...in orice caz daca mai vedeti una cumparati-o...