| MrBa90 a întrebat:

Doresc sa`mi fac un tatuaj...
Dar nu prea sunt decis la model...

Aveti vreo idee? thinking
Nu vreau sa aud gen : " Nu noua trebuie sa ne placa... ca nu noi ni`l facem " sau alte chestii de genul asta.
Si nu`mi trimiteti un link cu 100 de tatuaje. ca nu asta ma intereseaza... ci doar cate un model, doua. care v-au placut voua.

Dau fundita! tongue

Răspuns Câştigător
| veronica a răspuns:

Tatuajul pe care-l alegi trebuie sa fie ceva care te reprezinta sa iti place f mult, eu la 19 ani mi-am facut un dragon langa buric mi-a placut la nebunie atunci,mai putin acum,dar tot imi place si acum un an mi-am facut un fluture pe spate in mijloc,sus sub gat pe o aripa e litera de la numele meu,pe cealalta litera de la numele sotului,prin el trec doua flori care au literele copiilor mei,asta mi-a placut asta am facut, intra pe un sait cu tattu si ai sa gasesti multe ideei, asa am gasit si eu ideeile.mult noroc

3 răspunsuri:
| maya1030 a răspuns:

Mie mi-ar place sa am o tigara pe degetul mic de la mana sau o stea indigo tot undeva pe mana...acu' nu stiu ce ti-ar place tie.Da poate iti faci tu in locul meu, ca pe mine nu ma lasa ai mei...:*

| Silviu_7451 a răspuns:

Iti scrii deasupra dungii de la pantaloni : "Objects in pants are smaller than they appear!" laughing