Atractia este primul lucru pe care il simti fata de cineva, si asta nu se refera numai la aspectul fizic, cu toate ca acesta primeaza , cat si la alte caracteristici in functie de circumstantele in care intalnesti o persoana.
"Dragostea la prima vedere" acest lucru este mai mult un cliseu folosit, observ cu succes in ziua de azi , inspirat din filmele indiene cu buget redus.
Da, de fapt chiar este.
Pentru ca vezi o fata, un baiat.
Te indragostesti pe loc de ea/el.
Dar nu ai de unde sti cum este ea / el cu adevarat.
Asa ca toata lumea ( din pacate ) se ea dupa aspectul fizic.
Bafta
Eu cred ca da.se bazeaza pe aspectul fizic.pentru ca nu ai d unde sa cunosti acea persoana.asta se face in timp, chiar ani.dar eu oricum nu cred in dragoste la prima vedere
Nu neaparat.In multe cazuri este legata de aspectul fizic dar sunt si cazuri in care aspectul nu are nicio treaba.Ex:mi a inceput sa imi placa d un baiat de cand nu s-au intalnit privirile pentru prima data.Eu nu il consider cine stie ce(nici urat nu este) doar ca eu m-am "indragostit" de ochii lui(care parca spuneau totul despre el.Adik:este inteligent,de treba, amuzant(uneori putin mai serios), cateodata prea "mistocar".Si il cunosc de 9 luni si este aproape la fel cum mi-am imaginat cand m-am uitat in ochii lui.:foarte putin mi s-a schimbat parerea...cam 5%)
Toti se gindesc e aspectul fizic oare? chiar nimeni no sa zica ca dragostea la prima vedere nu exista?
exista atractie sexuala la prima vedere ci nu dragoste.
de-ar fi dragoste eu as fi indragostit in toate vedetele sexy
Da...e cand ea e buna, lui i se scoala, o abordeaza, isi ia poseta in cap...el insista, ii pune mana pe fund, fetei ii place, o trec fiorii, (ii mai da o poseta in cap, sa nu bata la ochi), el o prinde de mijloc, ii baga limba in gura.
cam asa ceva.
Nu e neaparat legat de aspectul fizic, pentru ca ajunge sa te zapaceasca tare de tot un tip, o tipa care din punctul tau de vedere nu are nimic din ce ti-ai dori, cred ca e mai degraba vorba de energia pe care o emana, o energie care se potriveste cu a ta(in unele cazuri) Dragostea e un lucru foarte complex si sincer nu este bazata pe un lucru bine definit, cand iubesti nu iubesti pentru ceva anume, ci iubesti pur si simplu si chiar cautand motive nu le gasesti.
Phantom întreabă:
Ghost_2224 întreabă:
Maria209 întreabă: