| alexandru14 a întrebat:

Dupa ce apreciati voi o carte buna? Dar un film bun? happy

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

Un film, in primul rand dupa ideea filmului, apoi scenariul, modul in care-si joaca actorii rolurile, efectele speciale realistice. O carte buna, banuiesc ca se axeaza pe acelasi model. O idee captivanta, dialoguri care-ti "aprind" curiozitatea, personaje complexe, imprevizibile, o narare potrivita subiectului cartii.

15 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pentru mine, o carte buna este aceea pe care n-o mai pot lasa din mana pana nu o termin de citit, ia cand am ajuns la ultima pagina, imi vine sa plang de furie ca s-a terminat.
Un film bun il apreciez cam dupa aceleasi criterii

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Atunci cand citind nu mai ai notiunea timpului, la fel si cu filmul.

| Nastia a răspuns:

Cartea daca la terminarea lecturii simt k m-a schimbat cu ceva, ca am invatat ceva, k ma simt mai bogata cu ceva,...
iar la filme, cu un gust dulce in gura, cu vise si sperante,...

| SweetCandy a răspuns:

Cartea dp modul in care ma captiveaza...happy
filmul dp felul in care e facut, dp actori, dp actiunehappy

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Sa fie picante si captivante.

| florar a răspuns:

Spre deosebire de evaluari, care au la baza criterii prestabilite, aprecierile sunt apanajul subiectivului.deci...fiecare cu gustul sau.Succesul unei opere tine de nr de indivizi cu aceleasi caracteristici sociale, de educatie si varsta, care apreciaza respectiva productie., literara sau cinematografica.

| ellene a răspuns:

Pentru mine o carte este buna daca nu ma pot dezlipi de ea, are subiecte interesante, povesti de dragoste, sau reflecta viata unei familii, etc. (cele istorice sunt foooarte plictisitoare). Un film bun daca nu e neaparat comedie, sa fie macar de dragoste sau cu adolescenti...si sa nu dureze mai mult de 1 ora jumate, maxim 1 ora 45 de minute ca ma plictisesc. Exclus horror brrrrr

| ing. a răspuns:

La mine totul vine de la sine!
happyhappy
Am avut momente in care apreciam cartile si filmele cu aventuri.Acum cele romantice.hee hee

| emy a răspuns:

Dupa subiect.

| ancalazar a răspuns:

Dupa impresia pe care mi-o lasa. Dupa cat de bine joaca actorii sau cat de bine e scrisa cartea. Dupa cat de interesant e subiectul. Dupa cat d ebine e transmis mesajul.

| Yly a răspuns:

Pai, eu cred ca fiecare are gusturile lui, de ex pentru mine trebuie sa fie un subiect interesant, fantastic, romantic, sau ceva actiune, ceva sa ma binedispuna, sa raman cu ceva dupa acel film cu o idee, o sugestie.trebuie sa fie acel ceva sa imi capteze atentia pentru ca altfel trec la altceva.
De exemplu ultima carte citita: secrete periculoase, si ultimul film: ps: i love you. pot sa zic ca au fost foarte bune.
Cam atat credbig grin

| kathessa a răspuns:

Dupa mesajul pe care il transmite, dupa ceea ce ramine, dupa cite am invatat. Poate fi totusi o carte buna care sa nu imi placa recunosc...

| iyli a răspuns:

E o treaba absolut subiectiva si depinde de cultura ta. Mie nu imi place acest "buna": lume buna, carte buna, film bun. Suna de fite.
Zi mai bine "calitativ". happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa calitatea hirtiei, iar filmul la cinema dupa spatiul de dincolo de ecran.

| oaiapufoasa24 a răspuns:

Alexandruu! big hug big grin ce faci?batting eyelashes
asa, pai. dupa titlu. Apoi citesc prima pagina(carte) si daca nu imi place, imi iau alta carte.

Întrebări similare