Nimeni nu stie cand va veni, numai d-zeu[de cate ori trebuia sa murim pana acum daca ne luam dupa toti desteptii?
Nu trebuie neaparat sa i te impotrivesti, se ajunge uneori la tot felul de discutii prin care el sa te contrazicca, tu sa il convingi etc, si nu ajungeti nicaieri, incearca sa faci in asa fel incat sa nu para ca esti de nicio parere, ii zici ca (virgula) chiar si tu acorzi un minim de credibilitate acestui lucru, ii zici ca niciodata nu stii ce se poate intampla si unele lucruri nu tin de noi, dar in acelasi timp s a mai prevestit sfarsitul lumii si nu s a intamplat, si pana stim cu siguranta de la oamenii de stiinta ( sau cel putin cand apar pareri ca ar veni sfarsitul lumii ) sa nu ne batem capul cu aceasta problema si sa dam importanta unor lucruri pe care le facem in prezent si ne afecteaza pana la acel "sfarsit al lumii " macar in acest fel poate ii mai distragi atentia, dar nu cred ca e genul de om care merge cu crucea in mana si ridicata la fiecare colt de strada si se roaga pentru mantuire pana nu e...prea tarziu
la urma urmei sfarsitul lumii e ca... moartea nu? face parte din etapa oricarei vieti deci oricand se poate intampla, hai ca o sa te descurci
succes!
Sfarsitul lumii vine cand vrea Dumnezeu.Numai el stie asta nu toti oamenii care se cred destepti, fac niste calcule si gata afla cand vine. numai crede in prostiile astea. Noi nu avem de unde sa stim cand va veni.
Poi...da-i exemplu atunci cand toata lumea credea ca vine sfarsitul lumii...Am murit a doua oara atunci.
O celebra predictie a civilizatiei Maya sustine ca civilizatia noastra isi va afla sfarsitul in anul 2012. Totusi, Kristine Larsen dezminte aceasta premisa. Profesoara tine prelegeri si redacteaza articole despre felul in care aceste profetii au sens doar pentru cei ignoranti fata de stiinta si necunoscatori, in adevaratul sens, ai calendarului mayas.
"Calendarul lor este reprezentat in cicluri. Unul dintre aceste cicluri se numeste Bak'tun, sau Marele An, care dureaza 144.000 de zile. Sa ne gandim la incheierea unui asemenea ciclu ca la sfarsitul unei decade sau al unui secol, pentru noi. Este o perioada mult mai cuprinzatoare si mai importanta decat un an, dar nimic mai mult", declara doamna Larsen.
Conform profesoarei, actualul "Mare An" se incheie in 2012, insa, aceasta finalizare nu prezice nimic mai mult decat inceperea unui nou ciclu. Este, afirma astronomul, echivalent cu a privi un calendar ce se termina in data de 31 decembrie si a avea convingerea ca acest lucru coincide cu sfarsitul lumii.
Kristine Larsen crede ca cel care a lansat teoria "2012" este un adept al Convergentei Armonioase, Jose Arguelles, care a mai anuntat Amaghedonul si in august 1987, atunci cand o alta aliniere a planetelor din sistemul nostru solar a avut loc, asemanator cu ceea ce astronomii confirma ca va avea loc in momentul 21.12. 2012. Singura temere a cercetatoarei este aceea ca, aflati inca sub influenta ideilor promovate pe toate mediile, peste tot in lume vor aparea cazuri de oameni in stare sa se raneasca, fie pe sine, fie pe altii, de panica sau din convingere ca sfarsitul ii asteapta dupa colt.
hmmm_iar dupa parerea mea pai trebuie sa avem incredere in dumnezeu__un argument ar fi si ca insasi vanga a prezis ca sfirsitul lumii nu va fi in 2012__sa nu uitam ca multe din spusele ei sau adeverit! _
pa sper sa o convingi!
Dumnezeu stie cand se va sfarsi omenirea.de cate ori s-a anuntat ca vine cutremur mare ca nu stiu ce si uite ca nu s-a intamplat
Te referi la sfarsitul lumii din 2012? Oh God! Nu vine sf lumii. Si depinde ce fel de argumente vrei sa ii dai? Biblice sau stintifice?
Biblic: nimeni nu stie cand va fi sfarsitul lumii, iar stintific: inca nu s-a anuntat ca un asteroid va lovi planeta Terra si resursele naturale nu se vor termina intr-un an Sper ca te-am ajutat
Se prea poate ca cineva sa fi descoperit.citeste seria 'supravietuitorii' din 1995...sau e si un film 'left behind' facut dupa carte.acolo explica cuvant cu cuvant din biblie prin niste personaje care devin credincioase si se lupta cu antihristul(care e un roman, desigur...)
Ii poti spune ca este o mare prostie ce crede, ca nimeni nu stie cu exactitate cand o sa se intample... numai CEL DE SUS stie...
Asta e cel mai bun raspuns:i-al pe tipul/tipa de mana si du-te la psihiatru... urgent!
Pai am facut la Religie.Sf lumii nu va veni nici in 2000 de ani pentru ca nici jumate din poruncile lui D-zeu nu s-au facut. din 11 s-au facut 5.deci!