Eu am vazut filmul Secretul si filmul You Can Heal your life, mi se pare interesant, dar eu sunt mai pesimist din nastere si mi se pare foarte greu sa gandesti doar pozitiv.E o munca interioara grea lucrul cu legea atractiei.
Legea atracției este o legendă urbană. Când o să îți meargă prost accidental o să zici că este din cauza legii respingerii.
Uite ceva mai direct, nu subliminal. https://www.youtube.com/watch?v=aFi1H8LCS1U
De cate ori si cu, cate persoane ai folosit asta?!?
daca numai cu una singura, poate te placea oricum...
Btw, sper sincer ca realizezi ca "The Secret" nu contine absolut nimic subliminal, numai chestii de gen gandeste pozitiv continuu si o sa atragi lucruri pozitive, insa ai dat funda raspunsului
Stiu ca nu are legatura cu subliminalele. Însă oricum mi-a plăcut raspunsul
Da, e foarte bun raspunsul
????
Foarte bun raspunsul la care ai dat funda!
Nu. Cred în miracole şi în legea atracţiei numai dacă munceşti pentru un lucru, că oricât ţi l-ai dori, nu-l poţi atrage doar cu gândul ci şi cu fapta.
Normal, nu zic ca eu am stat toata ziua in pat si dintr o dată mi s au îndeplinit cerințele. Doar ca folosind legea atracție sau subliminalele, e mult mai rapid si usor
A folosit și sunete subliminale și legea atracției și am văzut schimbării majore. Cred în ele și sunt convins ca funcționează.
Ştii cum se spune... poţi trăi ca şi cum toată viaţa e un miracol sau poţi trăi ca şi cum nu există miracole. Oricum o faci, dacă eşti mulţumit, continuă!
Ce genial ai spus o. Mersi!
Păcat...eu am citit carti înainte de a ma apuca si rezultatele sunt incredibile..inca ma mir cum de asa ceva functioneaza.
AvalohAlyn întreabă:
AvalohAlyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DamianStefan întreabă:
ZloteaIulian întreabă: