Comunicarea nonverbala are loc prin intermediul expresiilor faciale, contactului ochilor, gesturilor, pozitiei si limbajul corpului, tipului de imbracaminte sau felului in care ne aranjam parul.
Limbajul ochilor poate dezvalui o mare varietate a caracterului si emotiilor noastre. Astfel, ochii deschisi pe deplin semnifica o inalta sensibilitate, un intelect dezvoltat sau o mare vitalitate. Ochii holbati sau mariti indica o atractie fata de ceea ce privesc. Ochii usor inchisi sunt de obicei semne ale indiferentei, inertiei, plictiselii, arogantei ori oboselii. Ochii ingustati caracterizeaza o atentie concentrata sau, uneori, viclenie.
O privire directa arata interes, incredere, sinceritate sau interes fata de un interlocutor. Privirea piezisa semnaleaza scepticism si neincredere.Privirea in jos ( cu capul inaltat) poate demonstra un sentiment de superioritate, aroganta, dispret sau dominare. Privirile nesigure, care se indreapta de colo -colo, semnifica insecuritate, nesiguranta ori timiditate.
Antropologul german Carsten Nimitz a studiat surasul in toate formele lui dinamice si a descoperit ca impresia de zambet sincer sau fals sunt determinate de viteza cu care se ridica colturile gurii. Printre altele, Nimitz a afirmat ca surasul acompaniat de o largire a ochilor pentru o perioada de timp mai mare este o dovada a temerii. Prin contrast, largirea si inchiderea aproape imediata a ochilor in timpul unui zambet denota liniste sau relaxare.
Gesturile dezvaluitoare
Bratele incrucisate marturisesc despre o reactie protectoare, izolare si autoaparare. Mainile asezate la spate sunt o dovada a dorintei de a nu actiona, provocata de timiditate, rusine, stinghereala. Palmele deschise reprezinta un gest de explicare, specific dorintei de a convinge sau dorintei de a intra in contact cu cineva. Mainile ascunse in buzunar indica ascunderea unui lucru sau dificultatile prin care trece o persoana.
Miscarea mainilor de a acoperi fata sau o parte a ei dezvaluie dorinta de a ascunde ceva.O mana deschisa strangand in mod placut ceva ( de exemplu, o alta mana) reprezinta o persoana deschisa, afectoasa, aflata intr-o stare de buna dispozitie.
Un deget introdus in gura este o dovada de naivitate, sau este caracteristica unei persoane distrate sau derutate. Un deget atingand ochii sau urechile marturiseste despre stanjeneala, timiditate sau dorinta de a scapa dintr-o anumita situatie.
Un cap inaltat este specific pentru increderea in sine, constiinta propriei valori, deschidere totala si atentie fata de un interlocutor. Capul intors intr-o parte este caracteristic pentru perseverenta, dorinta cuiva de a se dedica muncii si a-si atinge telurile. Capul inclinat in jos indica lipsa de activitate, o atitudine inchisa fata de interlocutor sau chiar supunere.
Vocea care te da de gol
Un stil de vorbire vioi, rapid semnifica impulsivitate si incredere in sine.
O maniera lenta, domoala de a vorbi sugereaza calm, prudenta, stabilitate.
Modificarile evidente ale vitezei de vorbire releva lipsa de echilibru, nesiguranta, spirit patimas.
O voce puternica indica o reala putere, convingere, uneori aroganta.
O voce slaba semnaleaza autostapanire, modestie, tact, sau lipsa de vitalitate, slabiciune.
Schimbarile bruste ale volumului vocii demonstreaza emotivitate si excitare mentala.
Sursa: http://godessdiana88sex1.blogspot.com/......bajul.html
Vezi si: http://stiri.rol.ro/......68847.html
Nu stiu daca toti,dar eu pot, si acum cred ca mama ta vrea sa facem sex dar nu stiu unde sta, ma poti ajuta cu o adresa?
Un om normal nu poate.Creierul nostru e o adevarata arma suprema, pacat este ca cei mai destepi oameni nu isi pot folosi decat cam 10-15% din puterea lui totala.Se spune ca Einstein nu isi putea folosi decat 13% din creier.
Deci, iti dai seama cate ar fi posibile daca ne-am putea folosi intreaga putere a creierului nostru.Se crede ca daca am putea folosi intreaga putere a creierului nostru am putea face orice, de la miscarea lucrurilor cu puterea mintii la cititul gandurilor.
Uite o dovada: sunt multi oameni care au ranile lui Isus pe corpul lor, de ce le au? Pentru ca si-au dorit asa de mult sa le aiba incat creierul lor le-a reprodus.
Sper ca te-am lamurit.
Esti atent la gesturi,privire,cuvinte, dorinte, mimica persoanei...cunoastere.Vei intuii raspunsurile inainte ca persoana sa sa fie pregatita sa raspunda.
Salut, sa stii ca ar putea fi adevart, uneori mi s-a intamplat sa aflu ce gandea o persoana in momentul acela...nu exista cine stie ce trucuri o citesti pe FATA, daca te-am ajutat poate dai si tu funda, daca vrei
Poti "citi" o persoana dupa gesturi, mimica, cuvinte, daca e emotionata, nervoasa, etc. Nu e la modul propriu de a citi gandurile.
Deci, cred ca sunt persoane care pot, dar nu toata lume, deci cred ca ar trebui sa-ti iei gandul.
Eu spre exemplu la cele mai bune prietene le pot citi gandurile si p/u ca le cunosc de mult clar ca nu sunt din twiligth )