| KyraW a întrebat:

Este cineva de aici la orice liceu de arte din tara? As vrea sa iau legatura sa ma transfer, dar nu stiu cum e printr-un astfel de liceu.Mama e profesoara, am fost toata viata in licee, dar nu in cele de arta.Merci anticipat

3 răspunsuri:
| RenataAlesya a răspuns:

Eu sunt la un liceu de arta(Liceul de arta Ioan Stefan Paulian) din Drobetas Turnu Severin. Pai sa vedem acest liceu are ca specialitati si muzica si desenul. Eu sunt la desenbig grin Pai elevii de aici au ore de dimineata normale(de la ora 8 pana cand se termina programul) iar dupa-amiaza au ore de desen, pictura si modelaj. Cate 2 ore de fiecare(2 ore-desen, 2-ore pictura, 2-ore modelaj) bineinteles in zile diferite. Profesorii sunt foarte buni si de treaba, mergem prin parcul de alaturi si desenam pomi, natura tot ce vedem foarte desen. Insa la modelaj stam numai inauntru fiindca trebuie sa modelamlaughing. La sfarsitul fiecarui an de scoala vom da un examen la desenblushing Nu este chiar asa de greu, iar daca sa zicem ca nu il treci, ceea ce mi se pare imposibil nu e la fel ca la celalalte materii(ca ramai corigent si trebuie sa dai examen iar). Vei ramane in liceu insa o sa fii la cultura generala.

Tot ce am scris mai sus este pentru clasele 5-8.

In clasele 9-12 o sa fie si mai frumos. O sa avem cel putin o zi pe saptamana in care vom avea numai specialitati(desen, pictura, modelaj) vom face mai putine ore de matehee hee vom face expozitii la muzeu sau chiar prin alte orase, excursii tot pe baza desenelor.

Daca cumva te intereseaza si muzica atunci vei fi surpinsa. Poti sa iti alegi la ce vrei sa canti sau daca nu poti canta si din voce. Elevii nostri in fiecare an de Craciun pleaca la Viena pentru a cantacolinde(insa bineinteles sunt alesi copii cei mai buni pentru asta). Daca doresti mai multe informatii trimite-mi un mesajtongue Sper ca te-am ajutat:X

| NorishorPhufos a răspuns (pentru RenataAlesya):

Imi poti da si mie mai multe informatii? Sunt in clasa a 8a sh as vrea sa ma dau acolo la liceu, as vrea sa stiu si eu ke medie trebuie sa avem j cum se procedeaza, ma rog, mai multe informatii. Ms mult happy

| loveanime a răspuns:

Eu sunt la licul de arta H. Darclee la sectia de arte plastice. Avem sectii pentru arhitectura, arte plastice, teatru[ pentru cei de a 9a] si muzica. [ La 5-8 este si balet ]
Eu sunt a 9 a si am ore dupamiaza si a 10 a la fel. A 11 si a 12 invata dimineata. Avem o zi in care facem 6 ore de desen si inca o zi in care facem 3 ore desen si alte 3 ore obisnuite. Programul e un pic incarcat dar asta e. Iar dintra 11 nu mai facem mate. Dam teza la istoria artei, o limba straina [ depinde la ce esti avansata ], logica si romana.
Sper ca te-am ajutat sa-ti faci o idee asa cat de cat.