Pai sa-ti zc sincer fa si tu ceva mai rar eu sunt pictorita si de obicei cam la intrebari dintrastea raspund (eu can am avut 15 ani si eram la liceu sa facut o expozitie de desene si nu stiam ce sa desenez si m-am desenat pe mine(cu o poza in fata si am desenat)) daca e vorba de un desen pe foaie de bloc de desen te sfatuiesc sa folosesti multa culoare. dar daca este vorba de desen pe panza treci cu pensula usor pe panza cu putina culoare si multa apa...
Casa nu crezi ca am si eu vreo 10/15 ani iti zic caci eu am 25 de ani si sunt profesoara de desen si stiu ce inseamna o expozitie.
pentru ai impresiona pe toti te-as sfatui sa desenezi un personaj de desene, film, etc cum ai la avatar Hanna montana. iei o poza si incerci sa te iei dupa ia. Sau daca crezi ca poti incearca sa te desenezi. CU O POZA LANGA TINE altfel nu ai cum
Dar daca ti se pare greu mai am o solutie deseneaza ce vrei tu o padure un parc un bloc (ce ar arata mai bine un circ care sa se vada din exterior fara animale decat cortul de la circ baloane taxa de intrate hinti.si un curcubeu ) dar daca alegi ceva din ce ti-am zis sau daca ai alta idee incearca la desene normale sa flolosesti multa culoare deschise sau culori calde. sa fie colorat multicolorat...
Sper sa-ti fie de folos
Fii cat mai creativa, originala dar fireasca! Impresioneaza-te in primul rand pe tine insati! Picteaza cu pasiune, ca si cand ar fi ultima data cand ai avea ocazia sa faci asta! Pune suflet!
Ca sa ii impresionezi pe altii, trebuie intai sa te impresionezi pe tine. Fiecare sentiment al tau (chiar si emotiile ca "nu va fi cel mai bun desen") sa fie redat fidel, conform trairilor tale!
LisaJulie întreabă: