| bomboana99 a întrebat:

Eu am o carte cu poezii de ale mele dar nu stiu cum sa fac ca cineva sa-mi observe talentul si sa ma ajute sa imi public cartile, cea mai mare poezie compusa de mine este una de 49 de strofe. Daca m-ati putea ajuta sa public cartile as ramane datoare o viata ma chinui de muylt timp, daca voi ati reusi ar fi .S.U.P.E.R.B. Va rog seriozitate, dau funfitsa la cei care ma ajuta cu adevarat

Răspuns Câştigător
| Beastboy a răspuns:

Pai. eu m-as duce la un ziar ceva cu multa hotarare (daca faci asta cu seriozitate cu siguranta ca cineva te va observa).sau daca nu reusesti incearca prin intermediul colegilor de la scoala, al profesorilor(de romana in special). te vor ajuta ei mai mult

2 răspunsuri:
| Serarfly a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta, dar eu am ajuns la olimpiada nationala si am fost publicat in revista scolii, urmeaza sa-mi fie evaluate pentru publicare, dar eu iti recomand sa vorbesti cu un profesor (daca esti eleva) sau daca nu, trimite un e-mail pe adresa de redactie a unor ziare, ei vor decide daca vor sa publice ce scrii sau nu. In orice caz, este imposibil sa nu te descopere cineva daca scrii bine. Succes cu poeziile si sper ca te-am ajutat cu ceva!

| nodeerskulls a răspuns:

Doar pentru ca scrii, nu inseamna automat ca ai talent. Lasand asta la o parte, incearca sa te promovezi, cu ajutorul profesorilor tai, concursurilor de literatura etc.
De asemenea, exista site-uri de auto-publicare, de exemplu lulu.com