| dana_9056 a întrebat:

Eu am un talent deosebit la desen mi s-a propus de cineva sa ma duc in anglia si sa ma apuc serios de arta voi ce ziceti sa acept sau sa nu ofer fundita

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca chiar iti place si este mai mult decat un hobby, atunci sunt de parere sa accepti, poate nu te mai intalnesti cu o asemenea oferta, desi si in tara se pot face studii in pictura. Succes si numai bine!

| Cretaker a răspuns:

Pai daca ai o asa ocazie, si crezi in fortele tale, ca poti face ceva cu talentul tau...de ce nu?

| girl95 a răspuns:

Da... daca ai sansa nu vad de ce ai da cu picioru

| madalina00 a răspuns:

Daca tu iti doresti cu adevarat sa faci o cariera din arta atunci ar trebui sa accepti! Mult succes si o zi cat mai frumosa!

| campanario a răspuns:

Sigura ca da! Eu acceptam, mai ales daca pers. respectiva e de incredere. Dezvoltati talentul, nu il tine pentru tine, lasa'i pe altii sa ti'l descoperewinking. Ca un mic sfat, permite'mi te rog, ar fi, sa studiezi ceva pe langa pasiunea ta. O scoala chiar daca nu e in acelasi domeniu, niciodata nu iti stricawinking

mira
| mira a răspuns:

Trebuie sa analizezi serios oferta. Dai putine amanunte ca sa fii consiliata corect.Cati ani ai? Cu ce te ocupi? Unde locuiesti? Care este opinia parintilor tai? Cine este ofertantul?

| Cσσкiє a răspuns:

Dacă chiar îţi place, acceptă, în străinătate se câştigă foarte bine.

| RenataG a răspuns:

Pai daca iti place normal si o sa ai si un viitor si in alte tari e apreciata arta si platita bine, nu ca in Romaniaoh go on

pff si eu ma pricep la desen si daca as avea asa o aoferta as accepta, dar tu stii mai bine ce sa alegi Romania-anglia

Succes

| Anileda a răspuns:

Daca tie iti place foarte mult, si in viitor ai vrea o meserie legata de tema asta, eu iti zic sa accepti, acolo este alta persectiva, in Romania nu faci nimic nici daca esti cel mai talentat.
Eu zic sa te duci, nu pierde o ocazie care ti-ar putea schimba viitorul.
Alegerea iti apartine.
O zi bunahappy

Anileda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dumnezeu iti da un talent sau mai multe iar ceea ce faci tu cu el/e (talentul)este rasplata pentru Dumnezeu de la tine
de aceea daca-ti place si ai talent mergi mai departe si dezvoltatil
happy

| petruI a răspuns:

Daca ai peste 18 ani da-i drumul ca ar fi ft bine.numasi fericire.va saluta petru