anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu-------- ca
eu-------- de 3 zile am un vis care am impresia ca mi se repeta aceiasi scena
eu-------- iar aseara am vazut si finalul ei
eu-------- ca pana aseara inainte sa apuc finalul ma trezea cineva
eu-------- deci
pr mea-------- cine te trezea?
eu-------- eram undeva in vechea curte unde eram cand eram mic dar la ani de acum cu prieteni etc
eu-------- iar la un moment dat mi a sarit in brate ca un copil mic si dragalas
eu-------- care imi era mila sal las jos la inceput
eu-------- avea vre o 6 ani
eu-------- pe urma a inceput sa ma stranga in brate
eu-------- si a inceput sa ma stranga asa tare ca parca nu mai aveam aer
eu-------- nu stiu dc am inceput sa il imping sa il dau jos de pe mine si cand ma eliberat de gat
pr mea-------- un copilas mic tia sarit in brate
eu-------- si am vrut sa il las jos mi a imfipt niste gheare in spate
eu-------- si atunci m am trezit era urat ca i am vazut fata dupa ce m-a lasat de gat avea o fata de dracusor si coada era naspa de tot
pr mea-------- wow
pr mea-------- la ce filme te mai uiti si tu?
eu-------- si dupa ce mi a infipt ghearele in spate sa se razbune pe mine m am trezit cu aceiasi senzatie
eu-------- ca si cum ar fi fost real
eu-------- stateam pe burta si deci senzatia aia nu avea cum sa fie ca nu ma atins nimic pe spate
eu-------- a fost parca real dar in vis
pr mea-------- nasol
pr mea-------- ma trecut fiorii
pr mea-------- ce visuri mai ai si tu
pr mea-------- eu nu am mai visat nimic de f mult timp
eu-------- eu nu visez si de aia nu vreau sa visez ca eu cand visez am cosmaruri
pr mea-------- pai daca te uiti la cine stie ce filme
eu-------- daca erai langa mine ma bagam sub tine pe moment cand m am trezit
pr mea-------- sau ma strangeai de gat
pr mea-------- )0
eu-------- sti ce e ciudat ca am simtit ca si cum cand m am trezit a plecat ceva de langa mine
eu-------- jur
eu-------- a fost o senzatie dinaia de nu puteam sa ma misc
pr mea-------- ai grija
pr mea-------- ca tu tendinta sa atragi spiritele rele
eu-------- si culmea ca eram cu spatele la usa si in directia aia am simtit ca pleaca ceva
pr mea-------- auzi mai ti minte cand mi-ai facut chestia aia cu bucata aia de fier.
pr mea-------- era pe bune?
eu-------- nu mai stiu
pr mea-------- ok gata
pr mea-------- ca mai un pic si ma pis pe mine
pr mea-------- auzi ai grija

pr mea-------- ***
eu-------- *** azi toata ziua m am gandit la aia

ce spuneti de asta chiar e pe bune ceva?

Răspuns Câştigător
| 9999999999 a răspuns:

Nu stiu cati ani ai.de obicei un vis repetat se indeplineste.dar visul tau inseamna ca ai scapat de un mare necaz.ai grija mare un copil visand inseamna rau dar cum ai povestit inseamna ca ai scapat. dzeu este cu tine

6 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

E un vis urat. Toata lumea are cosmaruri nu esti singura. Si faza cum ca atragi spiritele rele...e o prostie. A fost un cosmar, mai mergi si tu pe la biserica mai zi cate o rugaciune seara inainte sa te culci.

| Hikari a răspuns:

Se spune ca daca visezi un vis de 3 ori poate fi un semn din partea diavolului ori din partea Lui Dumnezeu. Nu iti pot raspunde sigur. Imi pare rau. sad

| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Aaaa mai stiu cazuri din astearolling on the floor cand unii se cred tare misto si tari daca se uita la file horror, si ca sa se laude ca au vazut nustiuce film, se uita si dupa aia au cosmaruri. Tipic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cam asa mi s-a intamplat si mie,deci: mai demult am visat ca una din pisicile mele a sarit pe spatele meu,am simtit de parca ar fi fost real,dar nu a fost m-am trezit, m-am dus la geam sa vad daca a intrat vreo pisica pe geam, dar el era inchis.in fine sunt doar vise.

| Unnoticedful a răspuns:

Si eu am o prietena care a patit ceva asemanator. dormea si era ore 3 dimineata si a auzit pasi pe hol, iar apoi cineva a incercat sa intre in camera ei. si atunci ea a spus o rugaciune si si-a facut cruce si imediat a incetat chestia de la usa. si apoi a iesit din camera si a rupt-o la fuga prin casa la parintii ei care dormeau, iar sora ei nu era acasa. cand mi-a povestit am ramas socata. singurul meu sfat in astfel de situatii este sa spui o rugaciune inainte de culcare. sper sa-ti fie mai bine pe viitor.winking

| SweetyHeart4u a răspuns:

Buna,da pot sa iti raspund si sa va intreb ceva, am doar 9 ani, desi de cand sunt mica am avut un cosmar... prima data a fost la 5 ani, si pana la 9 ani nu sa repetat,cosmarul este repetat,si sa vil spun un om alb apare la fereastra mea,cu pazitorii lui o fac pe mama si nasa mea care dormeau la mine,sa faca sa le raneasca,sunt la spital, si vin acasa dar dupa, ma trezeste mami si ma cam sperii...un sfat va roooog