Nu stiu cati ani ai.de obicei un vis repetat se indeplineste.dar visul tau inseamna ca ai scapat de un mare necaz.ai grija mare un copil visand inseamna rau dar cum ai povestit inseamna ca ai scapat. dzeu este cu tine
E un vis urat. Toata lumea are cosmaruri nu esti singura. Si faza cum ca atragi spiritele rele...e o prostie. A fost un cosmar, mai mergi si tu pe la biserica mai zi cate o rugaciune seara inainte sa te culci.
Se spune ca daca visezi un vis de 3 ori poate fi un semn din partea diavolului ori din partea Lui Dumnezeu. Nu iti pot raspunde sigur. Imi pare rau.
Aaaa mai stiu cazuri din astea cand unii se cred tare misto si tari daca se uita la file horror, si ca sa se laude ca au vazut nustiuce film, se uita si dupa aia au cosmaruri. Tipic
Si eu am o prietena care a patit ceva asemanator. dormea si era ore 3 dimineata si a auzit pasi pe hol, iar apoi cineva a incercat sa intre in camera ei. si atunci ea a spus o rugaciune si si-a facut cruce si imediat a incetat chestia de la usa. si apoi a iesit din camera si a rupt-o la fuga prin casa la parintii ei care dormeau, iar sora ei nu era acasa. cand mi-a povestit am ramas socata. singurul meu sfat in astfel de situatii este sa spui o rugaciune inainte de culcare. sper sa-ti fie mai bine pe viitor.
Buna,da pot sa iti raspund si sa va intreb ceva, am doar 9 ani, desi de cand sunt mica am avut un cosmar... prima data a fost la 5 ani, si pana la 9 ani nu sa repetat,cosmarul este repetat,si sa vil spun un om alb apare la fereastra mea,cu pazitorii lui o fac pe mama si nasa mea care dormeau la mine,sa faca sa le raneasca,sunt la spital, si vin acasa dar dupa, ma trezeste mami si ma cam sperii...un sfat va roooog
Duduc întreabă: