Iti este destul de greu la inceput, sa desenezi anime-uri sau desene animate pentru copii, doar din imaginatie. Incepi doar sa copiezi desenele de pe internet.
Cauta pe google images, o imagine, care vrei sa o desenezi tu. Apoi, cu foaia in fata te uiti si la monitor, mai si desenezi, si tot asa. Eu asta fac, si imi ies cat de cat bine:P
Ca daca desenez dupa mintea mea, lesina purecii si paienjenii de ras la ce caricaturi fac eu pe foaia aia:))
Uite, eu, imaginea asta am incercat s-o desenez, si asta mi-a iesit si cel mai bine:P
http://guiasmetin2cl.host56.com/......600%5D.jpg
succes:P
Cauta pe youtube how to draw anime caracters eu de pe youtube am invatat mai intai am invatat cum sa desenez fata apoi ochii gura parul maini. Sper ca te-am ajutat! Succes!
Daca nu ai talent la desen pune foaia pe monitor si copiaza poza si nimeni nu o sa isi dea seama
Este total gesit sa incepi cu parul trebuie sa trasezi usor forma capului imparti capul faci ochii buzele (fata) apoi faci parul si la urma corpul!@! succes
Mai intai fa-ti un plan cum ai vrea tu sa fie animeu si dupa deseneazal alt sfat nu pot sa iti dau.
Eu incep cu parul, si asa trebuie, pentru ca daca faci mai intai corpul niciodata nu iti va iesi capul perfect
Eu incep cu fata->parul->gatul->mainile->corpul->picioarele(sper ca am fost de ajutor)funda?
Duduc întreabă: