| unnimic a întrebat:

Eu si prietenul meu suntem impreuna de 1 luna.Ne iubim. E o mica problema.Prietenul meu se drogheaza.Am inceput sa iau si eu droguri de 1 saptamana.Ieri mama m-a prins, si nu ma mai lasa sa ies din casa.Am 16 ani.Cum as putea sa o conving sa uitam de cele intamplate?

22 răspunsuri:
| anad a răspuns:

La 16 ani tu ar trebui sa te preocupi inca de scoala. Un prieten de 20 de ani care ia, vinde si iti ofera si tie droguri este cel mai rau lucru care ti se putea intampla.Mama nu va uita si ar trebui sa comunici foarte bine cu ea, sa-i spui tot ce faci, s-o asiguri tot timpul ca nu se va mai intampla si sa te desparti de acest prieten.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Rupand relatia cu prietenul tau, anuntand politia despre faptul ca ti-a dat droguri si urmand tratament psihiatric pentru a invinge dependenta.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Lasa-l in plata Domnului, fugi cat mai departe de el si uita si tu de droguri pana nu-ti nenorocesti si tu viata!

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Buna!kiss
Eu stiu ca il iubesti si ca iti va fi greu dar lasa-l in pace pe baiatu asta! Chiar nu merita sa iti strici viata pentru unu ca elwinkingMai tarziu o sa regreti amarnicwinking
Despartate de el si sa nu mai iei niciodata droguri! Nu ai idee cat rau pot sa iti facawinking
Era normal ca mama ta sa se supere si sa nu te mai lase sa iesi din casa...winkingIncearca sa vb cu ea sa ii spui ca ai gresit si ca nu vei mai face asta niciodatahappy
Succes si ai grija mare de tine!kiss

lolita
| lolita a răspuns:

Cel mai simplu este s-l parasesti inainte sa se inautateasca situatia, daca totusi ar tine la tine asa cum este nu ti-ar oferi droguri stiind ca tu esti minora, dintr-o prostie se poate distruge o viata.

| sergiu a răspuns:

Lasa-l cat mai repede pe prietenul asta al tau ca altfel nu te vad bine...si vb foarte serios. straight face

| MidnightLady a răspuns:

Prima data convinge-te pe tine sa renunti la prostia cu drogurile si la mult iubitul tau prieten. Apoi discuta cu parintii, normal ca-ti pun restrictii, doar nu ai vrea sa te ajute in procurarea drogurilor?

| madalicious a răspuns:

Mica problema?! Daca prietenul tau se drogheaza clar ca nu mai trebuie sa fi cu el. Si nu cred ca il iubesti ci ca te-ai obisnuit cu el. Sper ca mama ta sa nu uite niciodata cele intamplate si sa-ti faca rosu fundu` ala ca sa nu mai iei droguri niciodata!

| ..._7939 a răspuns:

Apreciez foarte mult la tine faptul ca ai avut curajul sa ceri ajutor intr-o astfel de problema atat de repede.Altii cer ajutor cand abia mai pot respira. Te rog sa te gandesti ca e minunata viata...ar fi pacat sa o impiedici cu drogurile.

| OnWeed a răspuns:

Ok... spre deosebire de ceilalti eu nu zic sa renunti la acel baiat daca chiar il iubesti si te iubeste dar incearca sa renunti la droguri si sa nu faci tot ce face el.

| ChocolateDroid a răspuns:

Salut.
Si mie mi-a placut de un baiat care lua droguri si din fericire sora mea mi-a deschis ochii inainte sa fie prea tarziu.
Crede-ma prima oara si eu am suferit dar mi-am dat seama ca nu am ce cauta cu baieti de genu. E normala reactia mamei tale.
Eu te sfatuiesc sa nu te certi cu parintii tai din cauza prietenului tau deoarece ei iti vor binele, el nu.
Succes! :*

| andrew_9324 a răspuns:

Sper sa nu uite de cele intamplate si sa ia masuri. Era iubirea prea mare, de a ti recurs la droguri? Am impresia ca activitatea aceasta iti pare foarte normala si fireasca... Sfatul meu ar fi : alegeti mai bine prietenii si gandeste-te de doua ori inainte sa actionezi, sunt sigura ca stii foarte bine efectele dorgurilor nu numai asupra organismului ci si a comportamentului, ii vei afecta destul de mult pe cei din jurul tau cu vestea asta ...chiar ai de gand sa iti distrugi viata de la o varsta atat de frageda?

| n a răspuns:

Pai de ce te-ai luat dupa el? Acum ramane doar sa incerci sa o convingi ca a fost un moment de inconstienta si ca nu se va mai repeta.
Problema ta, este insa alta. DROGURILE! Ti se pare normal sa le consumi? Daca prietenul tau se va arunca in fantana vei face la fel? Nu am de gand sa-ti tin o polologhie despre drgouri, insa, crede-ma ...problema nu este ca mama ta nu te lasa sa iesi din casa, ci prosibila dependenta.
Eu te sfatuiesc sa incerci sa te lasi de aceste substante, si sa il convingi si pe prietenul tau sa faca acelasi lucru happy

| roberta_7421 a răspuns:

Si tu spui ca faptul ca va drogati e o mica problema? e foarte grav.nu te supara dar daca ai fii fata mea nu doar ca te-as pedepsi ca sa nu mai iesi din casa ci ti-as lua si telefonul si te-as lasa fara bani.incearca sa intelegi ca nu e bine.stiu pe cineva care a murit din cauza drogurilor.incearca sa te lasi, macar de dragul mamei tale si pentru binele tau. ai putea sa ii promiti ca nu ai sa mai faci si sa iti ceri scuze de la ea.

| naizz a răspuns:

Vai de capu si de zilele mele ce imi e dat sa vad din partea voastra fetelor. "Il iubesc se drogheaza, ma inseala da nu conteaza il iubesc" Cum se face ca numai din astia gasiti si voi, va distruge viata si la urma ziceti VAI CE NESIMTITI SI PORCI SUNT BAIETII, cautati-va unu bun de la care aveti ce invata nu de la toti... punctepuncte PA

| lacrimi a răspuns:

Expertii astia stau cam rau cu gramatica...Si, tu, paraseste-l pe ala, daca nu cumva vrei sa mori in cativa ani...

| t8mazo a răspuns:

Gandeste-te la droguri ca la marul interzis... o fi el gustos dar ce se intampla dupa e nasol

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai de capu meu.ba tu esti nebuna!? la 16 ani sa i-ai droguri? ba fata despartete de el cat mai ai timp.habar nu ai ce inseamna un drog.creaza independenta.si mama ta bine face.eu in locul ei ti-as fi dat o bataie de sa nu mai iesi din casa de durere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasal si lasale ca nu e bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa explici mai mult, ce droguri ai luat? Daca e vorba de ierburi happy chill... nu e bine e adevarat, nici bine nu fac, dar un joint e mult mai sanatos decat un pachet de tigari fumat singur/a happy pentru plamani cel putin, de la mj nu vei ajunge sa mori la 30 de ani, nici la 40, poate pe la 50 vei suferi de niste mici probleme, dar in nici un caz schizofrenie sau ceva grav, si asta s-ar intampla numai daca ai consuma zilnic happy

| florg78 a răspuns:

Poti obtine senzati mult mai intense si mai placute fara droguri prin iubirea la care faceai tu referire. daca esti sigura ca il si te iubeste incerca sa sa il ajuti sa renunte.va fi greu dar acolo unde exista iubire, intelegere, hotarire, rabdare si ajutor se pot obtine rezultate.parintii pot fi convinsi in timp in functie de comportamentul tau. bafta

| nenitzu86 a răspuns:

Gen weekend cu mama, nu? daca nu l-ai vazut inca uite-te la el sa vezi cum/unde o sa ajungiwinking