| Cosman a întrebat:

Exista un singur drum catre normalitate si fericire: modelarea unui caracter bun, format din credinte si obiceiuri pozitive, benefice.
In acest sens, am scris trei carti simple, practice si distractive pentru copii si adolescenti.
Care crezi ca sunt caile si strategiile cele mai eficiente, pentru ca acestea sa ajunga la cei pentru care au fost concepute? Viziteaza: www.tineri-fericiti.ro

Răspuns Câştigător
| moodyblues a răspuns:

Doamne! era sa cad de pe scaun. ce e cu ala calare pe prima pagina.revenind la subiect calea cea mai simpla de a ajunge asta mai presus de toate in mintile adolescentine caci aici e mult mai greu...este bunul simt si dorinta. ei bine astea depind de ce invata ei de acasa.pe ei nu-i schimba nici biblia, cu sincera parere de rau si cu admiratie pentru ceea ce ai lucrat, cum vrei sa-i ajute cartea asta?

2 răspunsuri:
| moodyblues a răspuns:

Este un lucru genial ceea ce faci tu si grea chestie ti-ai mai propus.Succes

| Cosman explică:

Bravo, moodyblues! Era sa cad si eu de pa scaun de ras la replica ta.Ala sunt eu, autorul, intr-o caricatura. Carticelele sunt simple, accesibile, distractive si pline de o mare incarcatura emotionala(omul este 90% emotie si ce mai ramane este ratiune).
Copiii si tinerii care vor citi cartile vor simti dorinta mea enorma si sincera de a-i ajuta. Mi se pare o crima sa nu faci nimic, sa nu-i ajuti sa discrimineze binele de rau.Am constatat in practica:cand te implici profund, devin foarte receptivi si atenti.Multumesc pentru replica ta nostima si spontana.