Da! "O tragedie americana", de Theodore Dreiser. M-a maturizat in sensul cel mai frumos posibil.
Singur pe lume-Hector Malot nu neaparat mi-a schimbat viata dar m-a impresionat foarte mult si m-a facut sa gandesc intr-un alt mod.
Nu sunt fana a cartilor de dragoste, din contra dar mi-a picat in mana "Anna carenina" si e o carte incredibila.In general literatura rusa e foarte buna mai ales dramaturgia
Hansel si Gretel, pentru ca acea poveste a stat la baza nazismului. Ganditi-va: doi arieni pleaca in padure, se intalnesc cu o tanti care-i supara, si apoi o baga la cuptor)
M-a socat povestea aia, man!
A, sa nu uitam si de Punguta cu doi Bani, care mi-a schimbat viata din punct de vedere economic... poti sa faci bani si cu cocosul, nu doar cu capul.
Si intr-un final, pe plan religios, mi-a schimbat viata Ivan Turbinca Ca poti sa dai de dracu cand nu te astepti
"Flacara Iubirii" Pavel Corut
Ambitia, vointa si dragostea personajului principal, m-au facut sa iau o decizie inteligenta, sa pun punct unei relatii de 1 an si jumatate. A durut, dar mai tarziu am fost rasplatita cu varf si indesat.
Pai, Crima din Orient Express si Aventuriloe lui Sherlok Holmes... m-au schimvat...acum sunt cu ochii in 4 si am mai invatat cate ceva de prin ele...
In general, doar viata iti poate schimba viata. Din carti poti invata unele lucruri, dar doar daca stii ce sa citesti si cum sa citesti. Nu tot ce e scris intr-o carte e si adevarat, inteligent, folositor, etc, etc. In concluzie, mi se pare exagerata expresia "carte care mi-a schimbat viata".
Nuvela fetitz cu chibriturile, m~a facut sa ma gandesc copii nevoiasi si eu. o alta carte e o mie de farame de james fray.este o carte despre droguri pe care o pot recomanda tuturor.inainte sa citesc aceasta carte POATE as fi incercat ceva ar acum chiar as vrea sa intru intr~o organizatie anti drog. buna intrebare...
Paine2222 întreabă:
SilentRain întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Emamuresan întreabă: