| ssay211 a întrebat:

Fac aici urmatorul sondaj chiar daca nu este realizat in original de mine. Care sunt institutiile credibile si importante pentru voi:
a)Justitia
b)Invatamantul
c)Religia, Biserica
d)Parlamentul
e)Altele

17 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Clau, biserica e institutie, asa ca isi gaseste locul in lista. Cat despre alegerea mea, niciuna nu e credibila (ce inseamna ca e credibila, ca are vreo sansa?), important poate invatamantul.

cami
| cami a răspuns:

Altele, Religia, Invatamantul, Justitia, Parlamentul.
Religia- doar ati vazut ce s-a intamplat cu Preafericitu` care lua mita, sa-i acorde o diploma de patriarh.sau. ma rog de ce-o fi fost.
Invatamantul- stiti ce se mai intampla prin liceele din Romania thinking elevul de dezbraca de pantalonii si-i arata fundul.straight face
Justitia-Elodia ( nepasareee), copii disparuti, prostitutie, droguri, etc si ei inchid ochii nepasatori.
Parlamentul- niste demagogi fara scrupule, care stiu sa ne minta frumos.

| xibalba a răspuns:

Credibila niciuna, pe ultimul loc fiind religia. De incredere sa zicem ca ar fi invatamantul, sau ar trebui sa fie.

Janina
| Janina a răspuns:

ReligiA

RaduCiocan
| RaduCiocan a răspuns:

Badec

| selef a răspuns:

Altele din alte parti.

| ssay211 explică:

Hai sa nu luam neaparat cazul dramatic al romaniei sa zicem si in general in toata lumea. din ce credeti voi

| ssay211 explică:

Aceasta intrebare vine in sprijinul unui comentariu de-al meu in care spuneam ca desi biserica trece prin pase ingrozitoare si isi pierde pe zi ce trece enoriasii tot ea ramane institutia principala credibila daca facem un sondaj real vad ca sunt ceva raspunsuri pentru in ideea asta. multumesc pentru raspunsuribig grin

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Importante sunt toate, si nu numai acestea. Intr-o societate normala institutiile ar trebui sa functioneze normal, firesc, si sa se situeze deasupra oricaror suspiciuni. Dar, ce e aia societate normala?
Credibilitatea acestor institutii se situeaza la nivelul la care au reusit politicienii sa o coboare, inclusiv a bisericii.

| anonim a răspuns:

Altele.

| friedaka a răspuns:

Nici una din toate astea. In general ideea de institutie in Romania e compromisa.

| N538961518 a răspuns:

Nici una.

| Brigitta a răspuns:

Credibile nici macar una. importante, toatesad

| Psihoyounger a răspuns:

C

Psihoyounger

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Religia si biserica nu e corect sa o integrezi intre mizerii

| CenturyChild a răspuns:

C) cred ca restul s-au cam dus pe apa sambetei.

| tequilla a răspuns:

Credibil nu mai este nimic in Romania si multe alte tari, importante sunt educatia, care ar trebui modificata aproape total pentru a educa un copil cum trebuie, si justitia care in prezent e corupta, ca si politica, politia, biserica si multe altele...