| supremxxxoxo a întrebat:

Facultate: Cum este la facultate,este o clasa mai mare(studenti) sau cum? stiu ca se schimb si salile de clase, dar daca: toti boboci de la un profil fac orele impreuna, stau in aceleasi sali, acelasi program?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cursurile le fac toti la un loc intr-un amfiteatru (o sala de cursuri foarte mare ). De obicei la cursuri prezenta nu e obligatorie, vine cine are chef si cand are chef.

Laboratoarele sau seminariile se fac pe grupe. Practic fiecare an se imparte in grupe de 15/20/30 oameni depinde. Fiecare grupa are orarul ei si fiecare laborator / seminar se face in alta sala.

4 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Vă împarte în serii și grupe de cam 30 în general. Cu grupele faci seminariile, laboratoarele etc și cu seria sau tot anul faci cursurile în amfiteatre cu capacitate mare de peste o suta de persoane în general

| minrest a răspuns:

In primul rand, situatia poate sa difere mult de la scoala la scoala. Eu am facut Universitatea, nu stiu cum e la fabricile de diplome. Deasemenea, am facut studii umaniste, nu stiu cum e in Politehnica. Deci: Cursul se tine in amfiteatru, asta e o sala mare si toti cei ce urmeaza cursul respectiv, indiferent de an, il audiaza in amfiteatru. Fiecare curs are si seminarii, in care se discuta diverse elemente ale problematicii cursului, acestea au loc in sali cam cat sala de clasa, in grupe cam cat o clasa de scoala de mari. Nu toti studentii din acelasi an au exact aceleasi cursuri, cateodata poti opta intre mai multe module. Asa ca esti in grupa cu unii la o materie, cu altii la alta, dar in unele scoli iti poti schimba grupa, si atunci normal ca te muti cu cei pe care ii preferi.

| supremxxxoxo explică:

Nu stiu cui sa-i dau funda. Pot spune ca mai explicit dar nu se stie sigur este"whaternvenv" pe cand "minsrest " foarte amuzant "Eu am facut Universitatea, nu stiu cum e la fabricile de diplome. " Oricum multumesc amandurora. Care raspunde primul cu ceva gen "Cu placere" sau ce vrea el are funda.

| supremxxxoxo explică:

De "sunt serios" am uitat.
scuze. nu am dat asa jos. ..Deci cel care raspunde primul cu ceva de genul "cu placere "