| Leta70 a întrebat:

Fata mea dorește să intre la liceul de arte: Octav Bancila Iasi...îi place să facă tot felul de desene în creion.
si as vrea sa stiu :
1.Cu ce medie se intra-deoarece azi a aflat că poti avea tu talent în arte dacă vine un elev cu medie mare clar va lua el.
2.Este necesară o pregătire in desen pentru a putea da acel examen mai devreme?
3.Cum sunt profesorii, se pune accent pe profil, ai șansa să te ajute pe viitor?
4.ea a învatat foarte multe, tot ce ea stie o face din pasiune de pe alte pagini, care ii arata pas cu pas dar ca si sfat am primit curand că este necesar sa mearga la profesoru de acolo pentru pregatire, daca ar vrea si sa intre deoarece are mai multe de învatat dar cum toate sunt contracost nu ne permitem sincer în aceasta perioada si totusi nu as vrea nici să o dezamăcesc -și aș sustine-o până în Mai când este acel examen.

(am cautat pe internet dar nu am primit foarte multe informatii necesare).

1 răspuns:
| Yuoia a răspuns:

"azi a aflat că poti avea tu talent în arte dacă vine un elev cu medie mare clar va lua el."
Adevarat.
Nu este o medie fixa cu care se intra. Se intra in ordinea descrescatoare a mediilor.
Iata, de asta e bun examenul de admitere!
Nu ar fi rau sa o duci la profesorul de acolo. Ii arata niste tehnici care sa o ajute la proba de desen (examenul din mai).
Poti sa o duci cu putin timp inainte ca sa fie mai putine ore. Zici profesorului ca abia atunci ai aflat.