Aham... Deci dacă ești grafician și-ți oferă cineva 2400 de euro să-i faci un logo refuzi?
Negociem, plata in rate, depinde cine cere? Persoana sau companie, prieten sau nu! Cand faci o negociere pui stacheta sus sa ai de unde cobori! Daca ai fost la bazar in Istanbul stii cum se face! Acu poti merge si fara pasaport! Baftă!
Păi tocmai ai spus foarte clar că tu "nu ai accepta sa lucrezi sub 2500€". Acum te sucești și mă iei cu "negocieri", "depinde cine e clientul", "plata în rate", "bazarul din Istanbul" etc.
Ok, atunci repet întrebarea, de data asta cu toate detaliile necesare:
Să presupunem că ești grafician. O grădiniță privată te abordează să-i faci un logo și îți oferă 2400 de euro, ne-negociabil, plătiți în avans la semnarea contractului. Pentru un grafician experimentat și talentat ca tine, este muncă de jumătate de zi. Accepți sau nu?
Am modificat întrebarea ca era cam colturoasa! Oricum era o chestie informativă! Am lăsat un pic loc de " miscare "!
Intrebarea era cu DACA!
Nu spune ca tu NU te " sucesti "! Esti tatal verticalitatii si deontologiei! Apreciez!
Discuția nu era despre cine e "tatăl verticalității și deontologiei"
Era pur și simplu despre o afirmație pe care ai făcut-o și care s-a clătinat din temelii la cel mai mic brânci.
In Romania nici un impresar nu iti da 2500 euro, stai tu linistit, poate doar sa faci tu singur muzica, actorie, etc.
Sa scoti bani din Youtube sau alte cai.
Eu nu am pomenit de impresari! Varinata solo! Negociat direct cu clientu'!
2500 euro e o suma buna, nu cat sa te lafai dar cat sa traiesti bine.
Poti face si mai mult daca iti iese vreo combinatie!
Eu am voce dar nu m-am nu am mai vrut sa îmi fac o cariera din asta! Am cam renunțat la 13-14 ani! Acum vreau sa întru în lumea afacerilor chiar dacă spun unii ca e mai dura decât show business-ul! Revenind la întrebarea ta eu îmi doream foarte mult sa cânt pe litoral! Nu conta suma, doar sa vad marea!
Păcat! Te-a împiedicat partea financiara, lipsa unui manager serios sau familia? Multi părinți au mentalitatea ca lumea artistică este ceva " spurcat si superficial " dar nu sunt prea departe de adevar! Cel putin partea de muzica si actorie chiar modelling!
Nu! Am observat ca aveam foarte multe emoții și pe scena nu trebuie sa faci nicio greșeală! Încă îmi place sa cânt și sa dansez și o fac mereu!
MihaiAndronic întreabă: