| RyAngel a întrebat:

Funda! Am si eu o intrebare... voua ce fel de poezii va plac. Eu fac poezii si as vrea sa stiu daca va place stilul meu adica: mie nu imi place sa spun la inceput sau la sfarsit ca mie imi place nu stiu ce pentru ca nu stiu ce face. Imi place sa fiu subtila si sa conturez in cuvinte acea placere fara sa o afirm la propriu. Aparca nu au culoare acele poezii care nu lasa o urma de mister in urma adica sa te intrebi ce vrea sa spuna cu asta sau chesti de genu. Nu imi place sa subliniez lucruri care poate oricine sa le spuna: cerul e albastru(si ca sa intelegeti ce vroiam sa spun mai adaug)si mie imi place. Var placea sa auziti o poezie de 5 streofe in care doar asta sa se spuna? Mi se pare prea seaca si fara pic de culoare. Ce as spune eu in loc(nu in versuri) : Pe cerul senin plutesc nori albi de tinerete care te invaluie in amintiri de mult pierdute. Cum suna?
Astept pareri
**************FUNDA***************

Răspuns Câştigător
| Ana_5871 a răspuns:

Ai o gandire profunda si-mi place felul in care incerci sa-ti expui versurile.Ca sa scrii versuri nu trebuie sa ai un anumit model sau sa fie dupa un anumit sablon, trebuie sa ai propriul stil si sa te exprimi intr-un mod original. Mi-ar placea sa-mi trimiti una din poeziile tale.Succes!

8 răspunsuri:
| Ady00pk a răspuns:

... poezii? pe bune? altceva nu ai gasitstraight face

| Ingerash a răspuns:

Imi place cum suna, ai talent, continua sa scrii! Numai bine, pa-pa

| Phineas a răspuns:

Pai mie imi plac poezii de haiducie.

| CactusFlower a răspuns:

Du-te mah "Ady etc". E o adevarata pasiune pentru cei care au talent.Mai bine iti antrenezi muschii creierului decat ai mainilor...
Apropo, uitasem sa-ti spun, citeste si tu Adrian Paunescu si descopera acele sentimente placute care le ofera poeziile lui.

| Evee04 a răspuns:

Este dragut imi plc forte mult ai inspiratie si eu mai scriu poezii dar de multe ori scriu de dragoste acelea imi plc mult si parerea ta este foarte interesanta si de citit

| eusefu a răspuns:

Mie mi se pare ca suna destul de bine. big grin

| Casillias1 a răspuns:

Pentru uni suna bine pentru alti nu, dar mie imi place, poate si altora le place

| Giulia_4515 a răspuns:

Păi ai dreptate, mie îmi plac poeziile mai profunde sau cele care transmit un mesaj! Îmi place foarte mult "Avem timp"-Octavian Paler sau "Repetabilă povară"-Adrian Păunescu.Cam astea ar fi, bineînţeles că mai am şi altele, dar astea mi se par mai frumoase.Pentru mine, poezia înseamnă eliberarea de sine, emoţie şi trăiri puternice. Cel puţin asta simt eu când citesc o poezie!happy
Apropo succes in ceea ce scrii!:*