Ai o gandire profunda si-mi place felul in care incerci sa-ti expui versurile.Ca sa scrii versuri nu trebuie sa ai un anumit model sau sa fie dupa un anumit sablon, trebuie sa ai propriul stil si sa te exprimi intr-un mod original. Mi-ar placea sa-mi trimiti una din poeziile tale.Succes!
Du-te mah "Ady etc". E o adevarata pasiune pentru cei care au talent.Mai bine iti antrenezi muschii creierului decat ai mainilor...
Apropo, uitasem sa-ti spun, citeste si tu Adrian Paunescu si descopera acele sentimente placute care le ofera poeziile lui.
Este dragut imi plc forte mult ai inspiratie si eu mai scriu poezii dar de multe ori scriu de dragoste acelea imi plc mult si parerea ta este foarte interesanta si de citit
Pentru uni suna bine pentru alti nu, dar mie imi place, poate si altora le place
Păi ai dreptate, mie îmi plac poeziile mai profunde sau cele care transmit un mesaj! Îmi place foarte mult "Avem timp"-Octavian Paler sau "Repetabilă povară"-Adrian Păunescu.Cam astea ar fi, bineînţeles că mai am şi altele, dar astea mi se par mai frumoase.Pentru mine, poezia înseamnă eliberarea de sine, emoţie şi trăiri puternice. Cel puţin asta simt eu când citesc o poezie!
Apropo succes in ceea ce scrii!:*
Emamuresan întreabă: