De unde ai scos duda asta? In ce limba ai formulat-o? Ca in romana, sigur nu e!
Si pictorii aia...iti spun SIGUR ca nici nu exista. Exista doar Leonardo Da Vinci, Sandro Botticelli, Paul Gauguin (presupun ca la asta te refereai, ca e cam greu de ghicit) si Claude Monet.
Asta vrea sa fie pretentie de cultura la tine?
Mai citeste!
@Cosmin9: of the rocks? Cred ca, de fapt, tu te gandeai la ON the rocks. Si nu la madona.
Am trait sa o vad si pe asta: prostia in slujba culturii. Sincer, nu vreau sa aleg niciun raspuns, ma tem sa nu crezi ca as putea avea o parere asemanatoare cu a ta. I-as da fundita lui DyTz@, e mai bolovan decat tine. Ti-a raspuns doar cu speranta de a lua fundita, pentru ca nici macar nu stie ce a scris acolo.
Iubita, eu apreciez nespus de mult faptul ca ai preocupari deosebite, insa am o rugaminte: inainte de a posta, te rog sa faci minime verificari. Astfel, avem de-a face cu: Paul Gauguin, Claude Monet (Stii ca exista si Manet?), Botticelli, da Vinci...
E bine sa stii, e un semn de respect fata de cei carora li te adresezi, dar mai ales pentru cei ale caror nume le scrii.
Cu rabdare, Amanda, cu calm si rabdare toate se invata!
DaVinci, pentru că în fiecare tablou trebuie' să aibă o enigmă, ceva special. Gaugain e prea clişeic şi parcă toate picturile îi seamănă şi au acelaşi subiect, iar Claude Monet mi se pare plat şi sec. Pictorul meu preferat e Francisco Goya, e incredibil.
Fara nici o indoiala, aleg Leonardo Da Vinci (1), datorita picturilor: Mona Lisa, Cina Cea De Taina, Proportiile Corpului Uman, Batalia De La Anghiari, Lupta Intre Un Dragon Si Un Leu, Madonna Of The Rocks...
Cu riscul de a repeta ce deja au scris alte persoane, imi spun totusi parerea...care nu e in legatura cu cei despre care ai vrut sa scrii ci in legatura cu modul in care ai scris.Nu pot sa cred cat de tare le-ai stalcit numele.As fi curioasa sa stiu ce varsta ai?
Maney31 întreabă:
WayhaughtK întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Bibi16 întreabă: