| AmandytaErhan a întrebat:

Funda! care dintre urmatorii a carui pictor tablourile vi se par mai frumoase:
1. da vinci
2. boticeli
3. gogen
4. klod mone. dau funda parerii asemanatoare cu a mea

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De unde ai scos duda asta? In ce limba ai formulat-o? Ca in romana, sigur nu e!
Si pictorii aia...iti spun SIGUR ca nici nu exista. Exista doar Leonardo Da Vinci, Sandro Botticelli, Paul Gauguin (presupun ca la asta te refereai, ca e cam greu de ghicit) si Claude Monet.
Asta vrea sa fie pretentie de cultura la tine?
Mai citeste!

14 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@Cosmin9: of the rocks? Cred ca, de fapt, tu te gandeai la ON the rocks. Si nu la madona. laughing

HepHap
| HepHap a răspuns:

Am trait sa o vad si pe asta: prostia in slujba culturii. Sincer, nu vreau sa aleg niciun raspuns, ma tem sa nu crezi ca as putea avea o parere asemanatoare cu a ta. I-as da fundita lui DyTz@, e mai bolovan decat tine. Ti-a raspuns doar cu speranta de a lua fundita, pentru ca nici macar nu stie ce a scris acolo.

| Dmonik a răspuns:

Iubita, eu apreciez nespus de mult faptul ca ai preocupari deosebite, insa am o rugaminte: inainte de a posta, te rog sa faci minime verificari. Astfel, avem de-a face cu: Paul Gauguin, Claude Monet (Stii ca exista si Manet?), Botticelli, da Vinci...
E bine sa stii, e un semn de respect fata de cei carora li te adresezi, dar mai ales pentru cei ale caror nume le scrii.
Cu rabdare, Amanda, cu calm si rabdare toate se invata!

| alexcristi a răspuns:

Da vinci

| Levana a răspuns:

DaVinci, pentru că în fiecare tablou trebuie' să aibă o enigmă, ceva special. Gaugain e prea clişeic şi parcă toate picturile îi seamănă şi au acelaşi subiect, iar Claude Monet mi se pare plat şi sec. Pictorul meu preferat e Francisco Goya, e incredibil.

| Jessica a răspuns:

Mie sincer imi plac tablourile lucrate de Tonitza.

| AmyAmaLyAAA a răspuns:

Mie imi place da vinci si boticeli... funda?

| Cosmin9 a răspuns:

Fara nici o indoiala, aleg Leonardo Da Vinci (1), datorita picturilor: Mona Lisa, Cina Cea De Taina, Proportiile Corpului Uman, Batalia De La Anghiari, Lupta Intre Un Dragon Si Un Leu, Madonna Of The Rocks...

| ema69 a răspuns:

Cu riscul de a repeta ce deja au scris alte persoane, imi spun totusi parerea...care nu e in legatura cu cei despre care ai vrut sa scrii ci in legatura cu modul in care ai scris.Nu pot sa cred cat de tare le-ai stalcit numele.As fi curioasa sa stiu ce varsta ai?

| MrSpooky a răspuns:

Da vinci

| Maiiiiia a răspuns:

1,2,3,4 imi pare rau mie imi plac toate am un magazin de tablouri celebre

Răspuns utilizator avertizat
| DyTz@ a răspuns:

Klode mone si boticeli. FUNDA?

| kandrei7171 a răspuns:

Da vinci