In primul rand, imi pare rau ca u crezi ca numai tocilarii citesc! Daca vrei un roman, inseamna ca esti pe calea cea buna!
Deci cateva sfaturi: Ai incercat Harry Potter? E exact genul care ti-ar placea tie? E bestial la orice varsta Apoi, alte romane frumoase, clasice sunt seriile "Ciresarii" si "La Medeleni", desi La Medeleni(in afara de primul vol), s-ar putea sa ti se para un pic greu de inteles greu de inteles. dar e foarte frumos!
Romanul adolescentului miop:-)
e frumos si o sa iti ajute la liceu prin clasa a9:-)
Succes la citit
Iti sugerez Slam de Nick Hornby! E cartea mea preferata si e geniala!
Si eu am 11 ani... eu citesc Romanul Adolescentului Miop de Mircea Eliade,sau, Laleaua Neagra, sunt dragute
Sper ca te-am ajutat
La varsta ta, tin minte ca am citit "La Medeleni", o carte pe care cu drag as citi-o si acum te va binedispune
"Narnia" iarasi e frumoasa
Sau, un roman impresionant de dragoste, e "Elevul Dima dintr-a VIIa":X Hihi.nu trebuie sa-i dai pe ceilalti pe spate, trebuie sa te incante pe tine cartea respectiva:*
Lectura superba>
Poti sa citesti jurnalul vampirilor, da are mai multe parti si e gen amurg si este si serialul pe net sau poti sa citesti jurnalul unui pusti care are doua volume(parca)...eu am citit.o si mi.a placut
. Sper ca te.am ajutat. spor la citit
. Funda:
Salut andraandru sa stii ca si eu am 11, si m-au captivat multe carti (nici eu nu-s tocilara) daca te pasioneaza supranaturalul, iti recomand "cronicile Wardstone" sau daca iti place tema "magie" iti recomand "Harry Potter" sau cele romanesti sunt "Ciresarii", "La Medeleni" etc...
sper ca te-am ajutat
oricine întreabă: