Incredibila Indie e o tara a contrastelor; daca atat stralucire,aur,pietre scumpe si fast vezi prin filmele marca Bollywood, la polul opus, e multa saracie, zdrente, boala si mizerie prin cartierele marginase, departe de palatele fostilor maharajahi.Nu-i vorba : indiencele sunt femei frumoase,indienii foarte religiosi iar peisajele din nord mai cu seama,din preajma Himalaiei sunt unice in lume.N-am vizitat niciodata India,si nici nu cred ca o voi putea face vreodata,dar ceea ce m-a impresionat,faptura interesata de tot ceea ce inseamna spiritualitatea unui popor cum sunt,a fost incredibila profunzime a religiei lor, puterea creativa care a facut sa apara pe lume o capodopera precum maretul templu de la Angkor sau frumusetea, nepamanteasca as zice, a Taj Mahalului.In mintea mea asociez acesta spiritualizata imagine cu insasi nemuritoarea iubire.Numai bine.
India e o tara mare dar oamenii sunt saraci.Realitatea nu se potriveste cu imaginile din serialele indiene, unde toti/toate au bijuterii si sariuri scumpe.E frumos ce vezi in filme/seriale dar daca te duci acolo vei vedea ca, cartierele indiene arata ca cele ale tiganilor(ma refer la conditiile de trai).
Sincer? caldarararesti! Parca is capre de anul nou cu toate zorzoanele alea pe ele si mazgalite pe maini si pe fata. Ar arata superb daca ar fi mai simple, mai naturale.
INDIA... pai e o tara mare cu traditii de... "dai in gropi"", majoritattea oamenilor sunt saraci nu-i cum vezi la serialele alea ca toti bogatia intrughipata; bijuterile indiencelor cand e ceva special de tot ele nu-si pun cerceii in gaurile din urechi ca si le pun dupa ureche ca niste ochelari sau ca si cum tiai da parul dpa ureche si cred ca stii ca indieni= rromi e frumoasa tara da numa frin naturalete in mediul rural e mai ceva casi la noi sper sa te fi ajutat messul meu
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: