| Ralu20 a întrebat:

Funda pentru cele mai buna raspunsuri! Cum vi se pare India, indieni, indiencele si mai ales sariurile si bijuterilile indiencelor?

Răspuns Câştigător
April
| April a răspuns:

Incredibila Indie e o tara a contrastelor; daca atat stralucire,aur,pietre scumpe si fast vezi prin filmele marca Bollywood, la polul opus, e multa saracie, zdrente, boala si mizerie prin cartierele marginase, departe de palatele fostilor maharajahi.Nu-i vorba : indiencele sunt femei frumoase,indienii foarte religiosi iar peisajele din nord mai cu seama,din preajma Himalaiei sunt unice in lume.N-am vizitat niciodata India,si nici nu cred ca o voi putea face vreodata,dar ceea ce m-a impresionat,faptura interesata de tot ceea ce inseamna spiritualitatea unui popor cum sunt,a fost incredibila profunzime a religiei lor, puterea creativa care a facut sa apara pe lume o capodopera precum maretul templu de la Angkor sau frumusetea, nepamanteasca as zice, a Taj Mahalului.In mintea mea asociez acesta spiritualizata imagine cu insasi nemuritoarea iubire.Numai bine.

4 răspunsuri:
| Eღilia62 a răspuns:

India e o tara mare dar oamenii sunt saraci.Realitatea nu se potriveste cu imaginile din serialele indiene, unde toti/toate au bijuterii si sariuri scumpe.E frumos ce vezi in filme/seriale dar daca te duci acolo vei vedea ca, cartierele indiene arata ca cele ale tiganilor(ma refer la conditiile de trai).

| lora3u a răspuns:

Sincer? caldarararesti! Parca is capre de anul nou cu toate zorzoanele alea pe ele si mazgalite pe maini si pe fata. Ar arata superb daca ar fi mai simple, mai naturale.

| Bris a răspuns:

INDIA... pai e o tara mare cu traditii de... "dai in gropi"", majoritattea oamenilor sunt saraci nu-i cum vezi la serialele alea ca toti bogatia intrughipata; bijuterile indiencelor cand e ceva special de tot ele nu-si pun cerceii in gaurile din urechi ca si le pun dupa ureche ca niste ochelari sau ca si cum tiai da parul dpa ureche si cred ca stii ca indieni= rromi e frumoasa tara da numa frin naturalete in mediul rural e mai ceva casi la noi sper sa te fi ajutat messul meu

| Raraa a răspuns:

Indieni seamana cu rromi.