| DemonicSoul a întrebat:

FUNDA! Salut! Îmi puteți explica cum se face o natură statică în culoare? Aș aveam nevoie de cât mai multe explicații și sfaturi.

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

O natură statică este sa îți faci una acasă pe o suprafață plană îți pui cam ce ai, deși fara a o încarcă prea mult: un bol larg unde poți pune câteva fructe, o sticla de vin, o draperie și începi să o pictezi. Uite in exemplele de modele a unei picturi statice https://www.google.com/......ps?/search
http://www.ancabulgaru.ro/? attachment_id=4583
Cumpărați cărticele de la fondurile plastice online sau din magazine, au pe fiecare tip de desen/pictură: natură moartă, peisaj, portrete, perspectiva etc. Uită-te la tutoriale video pe YouTube. A deveni artist trebuie să îți cumperi multe albume/cărți de studiu pentru a învăța despre cromatica, artiști etc
Natura statică este ceea ce nu are viață, nu cum a zis membrul de dinainte faci niste pomi, aia este deja pictură peisagistica, numai statică nu-i. Natura statică sau natura moartă este reprezentarea în artele vizuale a unor obiecte neînsuflețite, din natură sau ordonate în mod voluntar. Prin definiție, natura moartă este un gen de reprezentare grafică sau picturală a unui grup de obiecte inanimate naturale, ca de exemplu glastră cu flori, fructe sau legume așezate pe o fructieră, vânat, o vază, sticlă, amforă, o narghilea, pahare, farfurii, piese la care sunt asortate uneori și cărți, un ziar împăturit, într-o combinație artificială și un element textil ori două, ca suport cromatic s-a.m.d.

Succes!

3 răspunsuri:
| Krax256 a răspuns:

Te uiti la copaci si incepi sa pictezi/desenezi, totul tine de viziunea si stilul tau. Sau cauti vreo tehnica anume?

| DemonicSoul explică (pentru Krax256):

Am o probă artistică pe care trebuie să o trec pentru a intra la liceu. Aș avea nevoie să știu cum se fac umbrele și ce sunt dominanta și gamele.

| MihaelaDart a răspuns (pentru Krax256):

Aia e deja pictură peisagistica, numai moartă nu mai e. Citește definiția naturii statice pe care i-am scris-o.