Fiindca fiecare cititor are tipul sau de sensibilitate, nu putem decat sa-ti spunem ce ne-a impresionat pe noi.Personal,am citit multe carti bune, foarte bune, dar si mediocre, insa nimic nu m-a impresionat prin originalitatea imaginatiei si a situatiilor prezentate ca povestirile lui Gabriel Garcia Marquez; si am sa-ti dau cateva titluri doar:"Ochi de caine albastru","Povestea tarfelor mele triste","Cineva ravaseste trandafirii", etc. Daca vei hotari sa le citesti, vei afla un autor parca dintr-o alta lume.Succes!
Poti sa incerci "Jurnalul unei iubiri " - Nicholas Sparks. Mie mi-a placut mult. Lectura placuta.
Hmmm poti s aincerci seria amurg sau o alta serie tot de Melissa Marr Fascinatie care cumprinde : Fascinatie Obsesie Eternitate si Crepuscul is frumoase daca poti s ale intelegi
Codul lui daVinci de Dan Brown si nu te gandi ca este la fel ca filmul! Nu! Cartea este mult mai detaliata decat filmul, mult mai expresiva si impresionanta!
Amurg(twilight)luna noua(new moon)eclipsa(eclipse)zori de zi(breaking dawn) si Midnight Sun de stephenie meyer cu personajele bella si edward robin patisson si kristen stewart... funda?
Stiu ca e o carte mai de baieti dar iti garantez ca e super(o am si eu) se numeste Warcraft - Ziua Dragonului-de Richard A. Knaak-volumul 1.Si ti-as mai sugera sa iti iei cartea Coraline-de Neil Gaiman(e despre o fata care ajunge intr-o lume paralela sau ceva de genu in care familia ei e cu ochii din nasturi si nu stiu ce)
Incearca Emma de Jane Austen sau Mandrie si prejudecata tot de ea scrisa. Mi-e mi-a placut mult si cartile lui Dante- Infernul, Purgatoriul si Paradisul,
Hmm, ultima carte pe care am citit-o este Shogun, toate cele trei volume. O alta carte frumoasa este Winnetou...
Pot sa te intreb ce varsta ai?
Mie cel mai mult mi-a placut sa citesc Semnul-Casa Noptii este chiar foarte misto dka ai de l cine sa ti`o imprumute sau o ai te sfatuiesc sa o citesti:X:X:X:X
Sven Hassel, orice carte scrisa de el.Au de toate, comic, tragic si te pune pe ganduri.
Vezi ca sunt aparute si or sa mai apara cateva volume cu ziarul Adevarul.
Pe mine m-a impresionat mult cartea Aventurilor lui Sherlock Holmes
Foarte captivanta
Dama cu camelii de Dumas fiul sau romanul adolescentului miop de Eliade, dk esti cititoare cauta; crima si pedeapsa deDostoyewschi.
Jurnalele vampirilor 1, 2, 3, 4 de si.l.smith
am citit doar primele doua si sunt magnifice.
este vorba de elena, o adolescenta careia i-au murit parintii si acum locuieste cu sora ei de 4 ani si matusa ei. la scoala apare un tip misterios, bine facut si mai multe aflii in carte:* spor la citit:X
Domnisoara Christina de Mircea Eliade (este superba si m-a impresionat )
Duduc întreabă: