anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hai TPU! niste idei ceva cum as putea sa-mi pictez dulapul? big grinDD orice va trece prin cap... ce idei imi plac fundita :*

Răspuns Câştigător
| Shany a răspuns:

Ma gandes sa faci pe o parte a lui o lume buna oameni fericiti, blocuri, iar pe partea cealalta opusul o lume sumbra plina de dure.Sau iti poti desena vedeta preferata,familia,visurile tale,pe tine, poti desena pe o partea lumea de azi iar pe cealalta parte lumea cum ai vreao tu. Poti desena o lume stiintifico-fantastica cu vampiri, zane, vrajitoare nu stiu? Tot ce iti trece tie prin cap. Sper ca te-am ajutat cat de cat.

4 răspunsuri:
| MrAngelus a răspuns:

Sora mea, care are 23 de ani, si-a pictat peretele cu flori. A fost prea simplu confrom ei. A folosit compasul. Facea 6 cercuri la fiecare floarea (un cerc-mijlocul; 5 cercuri-petalele).

| UraganGeo77 a răspuns:

Cumapra si tu niste servetele cu iepurasi caluti sau o campie cu flori si le lipesti cu superglue! Sau fa pictura normaal da ese mai greu! Daca vrei funda.

| Alexutza25 a răspuns (pentru UraganGeo77):

Sunt la liceul de arte plastice in concluzie imi place sa pictez, in concluzie nu-mi lipesc servetele laughing oricum mersi de idee! big grin

| Oitza a răspuns:

Pai. ai putea sa faci o campie cu flori, poti face niste munti. Mai poti face o fata pe un deal care se uita la luna.