Ma gandes sa faci pe o parte a lui o lume buna oameni fericiti, blocuri, iar pe partea cealalta opusul o lume sumbra plina de dure.Sau iti poti desena vedeta preferata,familia,visurile tale,pe tine, poti desena pe o partea lumea de azi iar pe cealalta parte lumea cum ai vreao tu. Poti desena o lume stiintifico-fantastica cu vampiri, zane, vrajitoare nu stiu? Tot ce iti trece tie prin cap. Sper ca te-am ajutat cat de cat.
Sora mea, care are 23 de ani, si-a pictat peretele cu flori. A fost prea simplu confrom ei. A folosit compasul. Facea 6 cercuri la fiecare floarea (un cerc-mijlocul; 5 cercuri-petalele).
Cumapra si tu niste servetele cu iepurasi caluti sau o campie cu flori si le lipesti cu superglue! Sau fa pictura normaal da ese mai greu! Daca vrei funda.
Sunt la liceul de arte plastice in concluzie imi place sa pictez, in concluzie nu-mi lipesc servetele oricum mersi de idee!
Pai. ai putea sa faci o campie cu flori, poti face niste munti. Mai poti face o fata pe un deal care se uita la luna.
NuAmNumeLOL întreabă:
YuKi_1060 întreabă: