| MarryBlue a întrebat:

Heeey TPU! o raceala poate trece pana sambata?eu am raceala de luni si astazi am inceput sa ma simt putin mai bine (dar nu chiar asa de bine)...FUNDAAAA! Daca imi dati si niste sfaturi!batting eyelashes

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ceaiuri fierbinți, îmbrăcăminte adecvată, repaus la pat, iar dacă este vorba de ceva mai serios, vizită la medicul de familie pentru a-ți prescrie tratament medicamentos.
Pentru prevenirea răcelii recomand Echinaceea și Vitamina C, ajută la creșterea imunității.
Sănătate!

Răspuns utilizator avertizat
| ClaraB a răspuns:

Trece cu Oscillococcinum.sunt niste tubulete cu niste granule pe care le pui sub limba sa se topeasca. dupa 3-4 doze esti ca nou.
sanatate!

| Kosner a răspuns:

Eu zic sa te imbraci foarte bine si SIGUR iti trece pana sambata happy Insa ia niste medicamente (ma refer la vitamine) sau niste pastile naturale care sa nu-ti faca rau, bea mult ceai cu lamaie sau cu miere si vei fii "fresh" pana sambata happy

| Iordache_Andrei_1993 a răspuns:

Mananca cat mai sanatos ( mancare gatita, evident ), si incearca sa te odihnesti cat mai mult. Putine vitamine, o baie calda la picioare ( cu sare iodata ), si o gandire optimista te va insanatosii foarte repede. Mult succes!

| 23naw a răspuns:

Da pote trece...Ar trebui sa stai in pat happy.si sa mananci vitamine sau ceai cu lamaie big grin.