Eu cred ca raul si binele sunt la fel din cauza ca binele privit de altcineva cu alte intenti bune este rau si raul privit de alti oameni cu intenti la fel este bine deci nu poti spune cine invinge.
Copii,nu mai credeti in mituri din astea fantastice, unde binele invinge mereu.Si-asa,binele si raul sunt inventate de oameni,ca sa puna o eticheta la niste actiuni,oameni, sau atitudini.Dar daca este sa vorbim de intamplari pozitive/negative, te asigur ca ai parte de mult mai multe chestii negative in viata decat pozitive.
Deci : rau rau rau rau rau rau rau rau rau rau rau rau bine rau rau rau rau rau rau rau rau rau rau rau rau
cam asa sta treaba cu "binele / raul" intelegi?
si daca nu intelegi ce? crezi ca-mi pasa?
Depinde cum definești conceptul de bine și rău. În opinia mea nu există bine/rău. Este doar ceea ce ești tu ca persoană dispus/ă să faci și ce nu ești.
Nu chiar.Noi ne-am dori ca sa fie numai bine.binele sa invinga mereu dar cateodata parca raul e mai puternic si da tot binele la o parte.Răul ii influienteaza pe anumiti oameni, iar binele parca nu poate face nimic, sta deoparte.E ochestie complicata.pentru unii raul nu exista, iar pentru altii raul face parte in permanenta de ei.
Nu de fiecare data, dar stii tu, mai e o vorba "Tot raul spre bine" deci daca acum ai parte de un rau odata acel rau ta va ajuta altadata sa ocolesti ceva si mai rau. Sau tot o vorba "E rau cu rau, dar mai rau e fara rau"
Așa e, viața nu poate învinge tot timpul... Poate dacă doar ai noroc ți se va întâmpla o minune.
I-mi place la ce te gandesti, sigur ca in povesti si in filme binele invinge. Dar gandeste-te si in lumea reala ca si in lumea imaginara exista unul sau mai multe personaje rele trebuie sa fi realista, omul are puterea vointei iar sciitorul doar cea de a convinge omul ca este adevarat. Oameni rai castiga aproape mereu pentru ca binele este invins de rau, stiu ca nu este drept dar asta este lumea reala nu cea creata de alti insa daca nu iti place asta citste sau vizioneaza filme. Insa gandeste-te la Titanic (film realist nu) se termina cu moartea iubiri vieti sale dar mai este si telenovela spaniola Flor2 ei bine ea se termina in bine. Alege tu ce vrei lumea reala sau cea creata de alti. Alegerea depinde de tine .
justifyme întreabă: