| Andreea_Raluca_1998 a întrebat:

Heey happy Am o mare problema am nevoie urgent de o piesa de Craciun cu maxim 6 personaje ( 1 neaparat ren ) puppy dog eyes

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ti-o voi scrie eu dupa ce vin de la scoala. Ma adaugi pe id-ul: komy. komery (pe yahoo.com) si ti-o trimit intr-un folder.

| karellia58 a răspuns:

VIS DE IARNA
Un copil(Cristian) nu credea in Mos Craciun, caci un baiat mai mare(Toma) de la scoala a ras de el cand a pomenit de mos..Viseaza intr-o noapte ca unul din reni(care vrei tu)vine in camera lui si-l duce in tara mosului.Acolo este intampinat de doi elfi care-l duc in camera magica unde in cutiute frumos etichetate se aflau dorintele tuturor copiilor. Atunci intra Mosul si ii arata cutiuta cu numele baiatului de la scoala, o desface si citeste dorinta lui Toma, de cand avea 4 ani de a o aduce pe bunica care murise, inapoi.A doua zi la scoala, Cristi il pandeste pe Toma cand pleaca spre casa si il intreaba daca ii mai este dor de bunica lui.O lacrima se prelinse pe obrazul acestuia si brusc langa ei aparu renul, care-i duse la sania lui Mos Craciun si asa au ajuns ei ajutoarele mosului in acel an. Sper ca ti-am fost de folos, succes!