| Angi2003 a întrebat:

Hei am luat un 4 la mate si nu stiu cum sa ii spun lui mama.Nu vreau jigniri

8 răspunsuri:
| narcismolan a răspuns:

Nu ii spui pana nu iti refaci media!

| SparkleO a răspuns:

Hei, tuturor ni se intampla. Pai eu ii zic deirect ca ce doamne, e o nota, nu un capat de lume. Dar daca mama ta e exigenta, zi-i mai incolo. Daca nu, trece-l in carnet si dai-l sa-l semneze. E cel mai usor big grin

| BiaIoana98 a răspuns:

Daca media iti iese 9 e ok sa nu-i spui( am patit-o eu anul trecut si nici acum mama nu stie 〓ω〓) dar, daca nu e la fel, ei bine ai putea sa o iei de mana finut, sa-i zici "mama...am ceva de zis si...imi pare rau enorm si promit ca ma voi revansa.AM LUAT UN 4 LA MATE!" te uiti intr-un anume fel,trista si faci promisiuni ce STII SIGUR CA LE VEI RESPECTA si ii mai zici:"voi fi mai silitoare,gata cu calculatorul in timpul saptamanii decat vineri, sambata si duminica( am facut-o din propria initiativa si chiar a mers, dar pe tot parcursul anului) cand ai un pic de timp liber faci ceva legat de scoala, chiar si pentru o ora sau mai putin, citesti, etc.Nu lingusesti nu nimic.Trebuie sa-i arati pe fata ca iti pare rau si aici ma refer prin munca si nu prin vorbe. EVIDENT! sa ai grija sa-i spui cand e in cele mai bine toane, FT IMPORTANTA chestia asta dar nici atunci cand e nespus de fericita de ceva anume.Multa bafta si curaj (ノ ̄ー ̄)ノ

| MaliciousDeath a răspuns:

I.Fă rost de o faţă tristă.(te va întreba care-i problema)
II. Spune-i cât de mult ţi-ai dat silinţa şi despre cât de supărată eşti.
III. Aşteaptă.

| Accero a răspuns:

Doar spune-o, sti nu exista elev care sa nu fi luat un mare 4 la mate. Eu ma mandresc ca am luat si 2 odata (tema masiilaughing) deci nu ai de ce sa iti faci probleme, asa e viata cu cate un 4 cu cate un 10 depinde de noroc happy

| BlueRoseJay a răspuns:

Trebuie sa iei o nota mare, apoi sa-i arati ca sa nu se supere

| Mijaiche_Alina-Andrada_1998 a răspuns:

Hei, eu zic sa-i spui in fata. Daca o sa afle de la altii o sa se supere MAI RAU. Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, asta nu e o "greseala", si mie mi s-a intamplat, cu 2 la mate. Spune-i direct, o sa vada ca esti sincera.

| ANNaAliNNa a răspuns:

Cu cat ascunzi mai mult cu atat se supara mai tare. Depinde de ce parinte ai si cine stie cum reactioneaza la astfel de vesti. Dar ideea e sa incerci sa faci mai bine. Daca chiar nu te descurci la mate atunci poti discuta cu parintii de ceva o pregatire sau doua... SA NU ascunzi asa ceva. Ca cine stie? iei acu un patru si ce faci daca mai iei inca unu? NU minti parintii! Iti zic nu rezolvi nimic, ca tu tot pe tine te amagesti.