Trebuie sa fiu de acord cu ovidiu8msn. E interesanta dar nu are acel ceva care sa te faca sa spui...wow. Nu are acel WOW pentru care merita sa o trimiti la un concurs.Este cam stearsa si nu foarte clara, sper sa nu te supere critica mea, ca nici eu nu sunt cine stie ce experta in fotografii si dupa marimea fulgilor fac pariu ca era o noapte tare frumoasa. Stiu cum e cand iti place peisajul la nebunie si vrei sa faci o fotografie de la care te astepti sa fie exact asa cum iti imaigniezi tu, dar iese...asta. Dar daca iti place sa fotografiezi eu zic sa nu te lasi, mai fa altele care sunt sigura ca o sa merite sa participe la un concurs si poate chiar sa castige
xoxo
Lol, ce mizerie e asta? Chiar şi pentru fotografie, asta e chiar prea de tot.
E un căcat, nu îţi e jenă să-l trimiţi la un CONCURS de fotografie?
Ua...nesimtirea nu are limite la tine! Inteleg, ca nu iti place poza, dar puteai sa spui mai frumos, nu crezi? Si sincer? nu cred ca tu ai mai mult talent ....Asa ca nu inteleg cum iti permiti sa-mi faci poza ****
Asa sunt baietii in ziua de azi Eu ti-am zis, mai bine nu ii bagi in seama, sunt nesimtiti multi dintre ei
Des intamnesti persoane de incredere...
Eu nu-mi învelesc vorbele-n zahăr, dacă mă înţelegi.
Spun ce am de zis, nu o dau politicos, diplomat sau mai ştiu eu ce. Te deranjează? Problema ta şi doar a ta.
Este cam...seaca. In afara de acel gard viu si fulgii de zapada nu prea ai elemente care sa,, lege'' poza.
Ii foarte frumoasa poza! Interesanta pentru simplul fapt ca...simpla, nu stiu cum pot sa-i spun altcumva. Oricum, daca vrei mai multa inspiratie aici iti dau un link: http://browse.deviantart.com/photography/?order=9&q=winter
Multumesc foarte mult! iubesc acest site! il stiu, merci mult!
asdsadasd întreabă: