| Mary Marry a întrebat:

Hei asta e pentru cei carora le place muzica clasica

Va place melodia aceasta?
http://www.youtube.com/watch?v=cW4AHmTzyMo

Ce parere aveti despre ea?

Răspuns Câştigător
| alexdacul92 a răspuns:

Minunata aceasta muzica, foarte frumoasa si relaxanta. Ceea ce o face sa fie atat de frumoasa este, dupa mine, faptul ca un ungur s-a inspirat din muzica populara romaneasca atunci cand a compus-o! Mary Marry mult succes in a o interpreta! Sper sa-ti reuseasca!

8 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Super frumoasahappy

| andreetgv a răspuns:

Da intr-adevar melodia e tare frumosa si ador muzica clasica am astudiat pianul 5 ani deci e si normal!

| Adrianovic a răspuns:

Foarte Frumoasa... e bine ca mai asculta lumea si muzica clasica.eu sunt tanar.si nu ma omor dupa ea. dar recunosc o piesa buna atunci cand ascult...smug numai bine si nu uitati melodiile cu care ati crescut si muzica buna

| Just Kiddin' a răspuns:

Melodia este foarte frumoasa. stiu ca am auzit-o si live. e normal sa-mi placa muzica clasica pentru ca am studiat 8 ani pianul si e normal fiindca de acolo (si din muzica populara, ca radacina principala)isi "trage seva" muzica din ziua de astazi!

mira
| mira a răspuns:

Spre satisfactia noastra Bela Bartok a ales pentru prelucrare melodii romanesti mai putin cunoscute. A imbogatit literatura pianistica.

| Petronela a răspuns:

Nu e genul meu

| MindFreak a răspuns:

@Petro
Avatarul tau cu Justin Bieber spune totul despre preferintele tale muzicale si chiar te caracterizeaza. Pun pariu ca ai acasa un tricou roz, o pereche de ochelari smecheri si nu mai mult de 16 ani. Guta, cu melodi de inima ranita si Salam live cred ca sunt favoritele tale.
I'm just saying...

| Mary Marry explică:

V-am intrebat daca va place pentru ca anul acesta o voi canta la pian si vroiam sa stiu daca va place. happy