| AnonimXnX a întrebat:

Hei, m-am apucat de pictat pe panza recent si am vazut ca mi iese superb unde le pot vinde aveti idee?

Răspuns Câştigător
| Celestina003 a răspuns:

E grozav că ai început să pictezi
1. Platforme online:

Etsy: Este o platformă populară pentru vânzarea de artizanat și lucrări de artă. Poți crea un magazin unde să îți vinzi picturile.

ArtStation: Este un site dedicat artei vizuale, unde artiștii își pot vinde lucrările.

Saatchi Art: O platformă globală care permite artiștilor să vândă lucrări de artă originală.

Redbubble sau Society6: Poți încărca desenele tale și le poți transforma în produse (postere, tricouri, cani etc.), pe care le poți vinde.

2. Galerii locale și târguri de artizanat:

Verifică galeriile de artă din zona ta sau evenimentele locale (târguri, expoziții de artizanat) unde artiștii își pot expune și vinde lucrările.

Poți lua legătura cu restaurante sau cafenele care au obiceiul să expună lucrări de artă și să îți ofere un loc pentru a-ți vinde picturile.

3. Social Media:

Instagram:

Facebook:

TikTok.

4. Magazine locale de artizanat:

Unele magazine care vând produse de artizanat ar putea fi dispuse să îți vândă lucrările pe consignație.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Online pe olx, pe FB-ul tau, Marketplace, grupuri locald e vanzari pe FB, piata de vechituri din orasul unde locuiesti, targuri locale sau din alte locatii unde te poti deplasa.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ideal un site de unde se poate comanda
si bineinteles cate o pagina dedicata pe Fb si alte platforme de social media (nu pagina ta personala)
Fb Marketplace, olx, Publi24, okazii
Daca realizezi o colectie, poti face si o expozitie cu vanzare directa.
Urmareste targurile locale sau de prin tara, unde iti poti pune "taraba". Sunt de obicei in weekend si mai vezi si alti artisti, vezi ce cumpara lumea etc.
Daca te hotarasti sa te extinzi (faci un pfa, srl ceva), poti vinde pe eMag marketplace.

| AnonimXnX explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Buna idee o sa incerc si asta mersi mult

| Cipi1212 a răspuns:

Îți faci o galerie de artă.

| kalasnicov22 a răspuns:

Fa-le fotografii si posteaza-le si aici. Avem cativa critici de arta printre noi.