E foarte misterioasa povestea! lucreaza la ea si eu sunt convins ca vei avea numai de castigat! GL!
Oau! Bravo! Mie imi place ff mult! Este foarte interesanta povestea! Daca ai scrie o carte, as vrea sa o citesc!
Este soooooooooooperba! Si eu scriu povesti.este super interesant. sper sa reusesti sa o termini pentru ca este minunata ideea.bafta.:*:*
Da foarte interesant si daca vrei un nume pentru fata :jennifer, sally, katie, etc. si un titlu: fata misterioasa ceva de genu
A, si as vrea sa-i dau un titlu, ceva gen : " Calitatea de a simti " sau " Iubire pe poteci ude " [ asta pentru ca, mai la sfarsit, o sa povestesc si despre aceasta fata, plecand pe strazi, din cauza ca ploaia nu mai aparea, si nu putea vorbi cu nimeni altcineva. Oricum... sunt mai multe detalii! ]
@Marin56, ai putea sa`mi dai link`ul de la blogul tau? Pentru ca pur si simplu nu stiu cum sa il gasesc . As fi bucuroasa sa-ti citesc " amintirile " si sa-ti dau parerea mea, dar tu inca nu mai lamurit ce parere ai despre asa zisa mea " povestire " [ pentru ca si parerea ta e importanta pentru mine ]. Multumesc!
Da. Este interesant. Felicitari, ai o imaginatie bogata.Eu am inceput din iunie sa scriu tot ce mi se intampla zilnic in jurnalul meu.Asta s-a intamplat dupa ce am citit cartea ''Cuore''.Nu vreau sa public cartea dar, pe moment, cand scriu ma simt mai bine.
Sall imi plc mult ideea
imi dai si mie o idee de a scrie o carte
plzzzz
oricum super ideea
Si eu am aceeasi dorinta. Vreau sa scriu o carte. De aceea am si inceput sa-mi depan ``Amintirile din copilarie si nu numai...`` pe blogul meu Marin56. O sa reusesc? Conteaza si parerea ta! Multumesc!
Duduc întreabă: