| DdoarEuuu a întrebat:

Hei sunt in clasa a Vlll si as vrea sa dau la un liceu de arte, dorind sa ma fac arhitect, dar nu stiu sa fac un plan al casei, de desenat ma descurc dintr-un procent de 100% - 79%.
Ce ar trebui sa fac sa ma perfectionez?

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Vei intra la un liceu de arte, vei da un examen ca sa intri, asa este la mine in oras. Eu nu am fost al liceul de arte ci la matematica-informatica. Iti raspund la intrebare pentru ca si eu vreau sa dau la arhitectura, peste 2 ani. Eu am terminat liceul. Nu e vorba doar de schita de casa, pana sa ajungi sa faci o schita vei invata multe lucruri elementare care stau la baza. Nu-ti trebuie doar talent si imaginatie, gandeste-te ca vei avea nevoie de matematica si fizica. Si iti recomand ca in ultimii 2 ani de liceu sa faci pregatire pentru arhitectura. pentru ca examenele sunt grele. Eu anul acesta m-am apucat de pregatire la arhitectura. Este frumoasa dar si foarte grea. In paralele merg cu facultatea de Drept.
Cat despre perfectionare, iti va trebui la inceput ceva teorie, sunt multe trucuri. Nu te grabi ai rabdare, trebuie sa iti dezvolti imaginea in spati. Daca te mai pot ajuta cumva, o fac cu mare placere.

| AnyAda a răspuns:

Eu sunt in clasa a 10-a acum la profil arhitectura. Am intrat pe baza unei probe ce consta in 2 lucrari: o natura statica in creion si o proba de culoare cu un peisaj citadin la un punct de fuga sau la doua puncte de fuga. Tu nu trebuie sa inveti de pe acum cum sa faci un plan al casei, pentru ca de asta mergi la profil arhitectura, ca sa inveti, asa ca nu trebuie sa iti faci probleme. Plus ca pana la plan mai ai multe alte lucruri de invatat. Bafta!:*