| mrsjacksonhere a întrebat:

Am revenit cu o alta intrebare despre cartihee hee.Ce sa fac? Asta e pasiunea mea.:X
Deci, aseara am inceput "Romanul adolescentului miop" de Mircea Eliade.Si vreau sa aflu si parerea voastra despre carte!
O zi buna!

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

E frumos sa vezi ca mai exista oameni care citesc, e un fenomen tot mai rar. N-am fost fanul lui Eliade niciodata, putin cam rigid pentru mine care m-am dezvoltat literar mai degraba spre post-modernism si spre tot ce reprezintul stilul ''fast-paced'' dar RAM e un volum de citit din mai toate punctele de vedere (nu prea avem noi oricum in literatura nationala prea multe Bildungs-romane, asta e clar). Probabil cea mai buna lucrare a sa (daca nu punem la socoteala Tratatele sale de istorie a religiilor). Cred ca o sa ma pun sa-ti citesc si celelalte intrebari despre carti daca tot am timp liber acum.

3 răspunsuri:
| JulyStorm a răspuns:

Nu iti strica lectura afland parerea altuia despre o anumita carte. Fa o dezbatere dupa ce ai terminat-o, dar nu inainte. Altfel nu o vei mai putea privi la fel, ci vei tinde sa iti insusesti opiniile altora. happy

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Mi-a plăcut, a fost prima carte citită de către mine a lui Eliade.M-a atras în mod special cartea datorită faptului că este autobiografică, și am resimțit pe propria-mi piele trăirile autorului, îl înțeleg perfect.

| Gherasa_Gabriel-Andrei_1998 a răspuns:

Mie mi-a placut faptul ca m-am regasit in ea! e o carte super! o recomand tuturor!