Buna! Si eu am fost pusa in aceeasi situatie inainte sa cumparam catelusa, dar pana la urma ai mei au cedat dupa zeci de mii de rugaminti. Uite ce poti face:
Spune-le ca era singurul tau prieten animal, ca nu vei mai dori nimic in schimb, doar sa o ai pe ea langa tine.
Daca nu merge incearca sa faci un fel de compromis. Spune-le ca o sa faci curat dupa ea, ca o sa o hranesti regulat, o sa o speli dupa fiecare plimbare daca s-a murdarit, o sa ii dai apa, o sa doarma daca e nevoie cu tine in camera pentru a nu-i deranja. Ca o sa o inveti sa nu-si faca nevoile in casa, sa nu roada, sa nu manance diferite chestii(o poti dezvata de anumite obiceiuri atingand-o usor cu un ziar rulat; nu o doare, ci doar o sa isi dea seama ca greseste).
Daca o sa le dai atatea motive si or sa vada ca te-ai informat atat de mult, sigur vor ceda. Bafta in continuare!
Multumesc pentru tot.
Acum am realizat ca de fapt, ii e mai bine acolo. Aici, eu stau la apartament si ea are nevoie de mult spatiu pentru joaca, pe care eu nu il pot oferi la bloc. AM lasat-o acolo, e pe maini bune, acum ce m-am intors de la tara, am vazut ca iubeste mult locul ala, ii place sa stea numai pe afara, sa se joace cu ceilalti caini si sa latre.
Multumesc pentru sfaturi, o sa tin cont de ele in cazul in care o sa mai trec prin situatii de genul asta. :*
Nu te razbuna pe ei. Stai imbufnata un timp, apoi dupa ce o sa vada ce trista esti, ii intrebi iarasi, cel mai posibil e sa ti-o aduca inapoi
Am incercat...in zadar, parca i-ar manca un amarat de animal...
Emamuresan întreabă: