| TeQui a întrebat:

as vrea sa am un nou id dar nu stiu cum sa-l fac... ceva cu numele giulia >_. sai julya sau ceva si un nume tare dupa dar nu's cum sa-l fac sad daca ma ajutati sa cumpun un id ...primiti funda : )

11 răspunsuri:
| InnocentSmile a răspuns:

Pst_juli;
gulia_(culoarea ta preferata);
sweet. july;
oops.giulia;
blackpoint_gulia;
juli_for_you;
julia.says.bye.bye;
giulia.smile;
ochi_(culoarea ochilor tai);
giu_li_a;
giu.li.a;

| pίTίк a răspuns:

Jully_kiss_u
giuly.angel
giulya_love's_u
jully.sweet.girl
julya.c(oo)l.girl
in loc de "_" poti sa folosesti"." sau invers
sper ca ti-am fost de ajutor:*:*:*

| FataDinVecini a răspuns:

Iti faci id nou aici:
http://www.google.ro/......http?/url
Un sfat,pune o tara la care nu se cere cod postal, si inca un sfat, s anul pui @yahoo.ro ca momentan este inactiv. Pune @yahoo.com.
Daca nu intelegi ceva trimite-mi mesaj privat.

Acum am citit mai bine intrebarea, sau nu stiu daca am inteles. Daca vroiai sa-ti dam doar numele:
Giully_Loves_You, _Giully_-Rockss0
Desi cred ca am inteles bine, la primul post am raspuns cum sa-ti faci id daca nu sti, asa am inteles eu.

Inca cateva Dream_Julia_I_LUV_U
Zsay_hello-To-Julia
JuLi_AnGeL2011

| PopStarInMyMind a răspuns:

July.julia

| TeQui explică:

Eu stiu cum se face id dar nu's cum sa pun numele happy

| allex4369 a răspuns:

Cand intri pe Yahoo! Messenger este acolo jos un buton pe care scrie:Get a new Yahoo! ID... Apesi pe el si acolo iti poti creea un ID nou. In prima parte completezi cu datele tale, iar la codul postal pune acolo ceva numere, eu mereu pun 123456 si merge, dar ma rog vezi tu. Si acolo unde scrie Yahoo! ID and ymail completezi cu numele Id-ului pe care vrei, ex: julya_star93@yahoo.com. Acesta a fost un exemplu, alege tu pe care-l vrei, si mai jos scrii parola pe care sa o folosesti cand te autentifici. Mai jos trebuie sa alegi doua intrebari si raspunzi la ele, dar vazi sa scrie cuvinte adevarate nu ceva de jenul: hgjsgjdg. Apoi copiezi codul din chenarul acela si dai "Create my Account". Vezi ca la cele cu (optional) nu trebuie sa scrii neaparat ceva. SUCCES! big grin

| StEph_3689 a răspuns:

Giulia_shoX sau giulika_new sau giulya_fire sau giulia_oops sau giulia_angell01 sau giulia_angell sau giulya_funky sau julya_just_funny app si mie imi pllace SAKURA astept funditabig grin

| UitataDeToti a răspuns:

Sweet_jully :d...sauu...

| Paul_4415 a răspuns:

SweetJuliaLove funda plzz