Întrebare recomandată | CrsB a întrebat:

Hei,TPU.As vrea sa vand tablouri facute de mine.Am posibili cumparatori dar nu stiu ce pret sa le pun.Cei care au vandut tablouri facute de ei,sunt la liceu de arta sau ma rog,au o cultura despre asa ceva,sa-mi raspunda. Daca habar n-ai ce raspunzi,te rog, n-o face.Multumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Salut. Eu lucrez in domeniul PR-ul (promovare, marketing, comunicare) si colaborez cu un pictor care mi-a cerut ajutorul pentru a face o campanie de personal branding pentru el in vederea vanzarii lucrarilor sale. Ce pot sa iti spun e ca o lcurare de-a sa, de marime medie, panza-acrilic incepe de la 1000 Ron (am spus sa punem totusi preturi de bun simt), cu un pret mediu de vanzare de 1500 Ron. Acum, niste informatii n-ar strica: Niste poze, care e targetul tau etc, pentru ati putea spune exact cam ce ar trebui sa faci, e ventual pentru a si colabora pe viitor.

| oprescudorin11 a răspuns:

La inceput trebuie sa vezi care este trendul.Ar trebui sa citesti si Rezultate Căutare

Maniu-mania. Cel mai bine vândut pictor român s-a întors...
www.zf.ro/ziarul-de...cel-mai-bine-vandut-pictor-roman-s-a.../poze/
Nicolae Maniu. La inceput poti face cadouri, mai apoi vei vedea. Daca ai realmente talent, vei gasi pe cineva sa te promoveze. Nu uita ca Vincent van Gogh a vandut un singur tablou in timpul vietii, facut aproape 'pomana' iar acum este in topul vanzarilor, la sute de milioane de Euro!
E chestie si de sansa!

| Mussette a răspuns:

Pretul materialelor + pretul timpului in care ai pictat. happy

| Blamely a răspuns:

Mi-e greu să spun cât aș plătii fără să văd cum arată. Oricum, fă efortul să vezi cât dai pe materiale, apoi mai adaugă ceva pentru manoperă.

| Poenaru_Mihai_1941 a răspuns (pentru Blamely):

Dle Blameti, Trimite-mi adresa de mail, pentru a-ti prezenta lucrarile mele: mikehdr34yh@gmail.com

| adeluna a răspuns:

Calculeaza valoarea materialelor, si pune in plus minim 20% munca ta. Probabil ti-ar fi mai convenabil sa stabilesti un pret mai mare individual, dar mai redus pentru achizitionarea a 2-3 tablouri. Sau spune-le sincer celor ce vor sa te sustina cumparandu-le cat te-au costat materialele, cat timp ai lucrat la fiecare in parte si roaga-i pe ei sa propuna un pret/dea cat considera. Bafta!

| adyzone a răspuns:

Nu ma pricep la arta, dar iti dau un sfat, ca altii care se pricep sa te ajute. Pune o poza sau doua cu tablourile, altfel nimeni nu poate sa estimeze ceva ce nu vede.

| Aliona00 a răspuns:

Cei care le fac acasa cu mina sunt mai scumpe si sunt si vindute foarte bine!