Salut. Eu lucrez in domeniul PR-ul (promovare, marketing, comunicare) si colaborez cu un pictor care mi-a cerut ajutorul pentru a face o campanie de personal branding pentru el in vederea vanzarii lucrarilor sale. Ce pot sa iti spun e ca o lcurare de-a sa, de marime medie, panza-acrilic incepe de la 1000 Ron (am spus sa punem totusi preturi de bun simt), cu un pret mediu de vanzare de 1500 Ron. Acum, niste informatii n-ar strica: Niste poze, care e targetul tau etc, pentru ati putea spune exact cam ce ar trebui sa faci, e ventual pentru a si colabora pe viitor.
La inceput trebuie sa vezi care este trendul.Ar trebui sa citesti si Rezultate Căutare
Maniu-mania. Cel mai bine vândut pictor român s-a întors...
www.zf.ro/ziarul-de...cel-mai-bine-vandut-pictor-roman-s-a.../poze/
Nicolae Maniu. La inceput poti face cadouri, mai apoi vei vedea. Daca ai realmente talent, vei gasi pe cineva sa te promoveze. Nu uita ca Vincent van Gogh a vandut un singur tablou in timpul vietii, facut aproape 'pomana' iar acum este in topul vanzarilor, la sute de milioane de Euro!
E chestie si de sansa!
Mi-e greu să spun cât aș plătii fără să văd cum arată. Oricum, fă efortul să vezi cât dai pe materiale, apoi mai adaugă ceva pentru manoperă.
Dle Blameti, Trimite-mi adresa de mail, pentru a-ti prezenta lucrarile mele: mikehdr34yh@gmail.com
Calculeaza valoarea materialelor, si pune in plus minim 20% munca ta. Probabil ti-ar fi mai convenabil sa stabilesti un pret mai mare individual, dar mai redus pentru achizitionarea a 2-3 tablouri. Sau spune-le sincer celor ce vor sa te sustina cumparandu-le cat te-au costat materialele, cat timp ai lucrat la fiecare in parte si roaga-i pe ei sa propuna un pret/dea cat considera. Bafta!
Nu ma pricep la arta, dar iti dau un sfat, ca altii care se pricep sa te ajute. Pune o poza sau doua cu tablourile, altfel nimeni nu poate sa estimeze ceva ce nu vede.
LisaJulie întreabă: