| SexyGirsl a întrebat:

Dau funda la cel mai cell mai intelept raspuns inca odata la cine imi spune cum sa scriu o carte pe net. Va rog ofer funda!

Răspuns Câştigător
| dydya118 a răspuns:

Carte? eu folosesc un site de pe net care egratis...acolo poti face reviste, carti si chestii de genu.
www.joomag.com Sper sa te ajute cu ceva:D

6 răspunsuri:
| TheAce a răspuns:

Salut. Iti scrie un scriitor. In primul rand, felicitari pentru ca scrii. Acum, eu nu sugerez nimanui sa scrie o carte pe net. De ce? E foarte dificil sa iti pastrezi drepturile de autor si tepoti trezi oricand cu o parte a lucrarii furata. Poti sa publici la final pe net, pe site-uri gen Amazon, sub licenta si contra costa, fiecare downloadare a manuscrisului tau urmand a-ti aduce o anumita suma de bani. E PREFERABIL totusi sa prinzi un contract cu o editura, lucru destul de usor in conditiile in care lucrarea ta e buna. E mult mai profesionit in orice caz. Daca ai nevoie de sfaturi, cauta-ma, am sa incerc sa te ajut oricand.

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Pai eu ti-as sugera sa faci un blog si sa scrii acolo : Pagina 1 BlaBlaBla
Pagina 2 TraLaLa
Stiu ca nu e cartea pe care o voiai tu, dar e si asta o optinu big grin

| Alexandra7201 a răspuns:

Iti poti face un blog si sa postezi cartea pe capitole, sau pe pagini. Sper sa te descurci sa sa ne dai si noua sa o citim. Despre ce este vorba?big grin

| SexyGirsl explică (pentru Alexandra7201):

Ei ce sa spun! Despre ce veti afla!

| SexxyAngel a răspuns:

Fa-ti propriul tau sait si in fiecare zi poti sa scrii cate un capitol de exemplu alta alternativa nu stiu...happyhappy

| AmIQmare a răspuns:

Da-mi funda si-ti zic