| RalukaRallu12 a întrebat:

Stiu ca e o intrebare cam ciudata dar nu stiu ce sa fac. Eu am avut in sem. 1 o colega care ma ura si a intors pe toata lumea din clasa inpotriva mea. Eu m-am mutat in februarie in alta clasa (unii din acea clasa o cunosteau) iar acum am aflat de la un profesor ca vine si ea in clasa asta la anul'. Si nu vreau sa ma mut de aici iar nu atat pentru. faptul ca am multi prieteni, cat si pentru. faptul ca sunt la clasa de arte. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| HaiAjutamaCaSaTeAjut a răspuns:

Pana la urma infrunto si intreab-o care e problema ei sau mai bine devino prietena cu toti din aceea clasa fai sa iti fie alaturi.
Sau ignoro arata-i ca nu iti pasa de ea si distreaza-te cu ceilalti prieteni din clasa, in prezenta ei sa fi mereu cu zambetul pe puze si sa faci glume cu pr tale sa radeti atat de tare incat sa va auda, fate prietena cu cei mai tari din clasa si cu cei mai slabi asa incat atunci cand se ia de tine sau incearca sa iti faca ca data trecuta nimeni sa nu se bage si sa o lasi sa isi faca jocul si atunci poti vedea care cum este pentru ca vor veni si iti vor spune ce a zis si ce vrea sa faca. Inainte sa vina ea alaturai pe toti de tine fai sa se simta super bine in prezenta ta.

1 răspuns: