| deepworld150 a întrebat:

Sunt in clasa a VIII-a si miercuri dau teza la matematica si trebuie sa obtin nota 8 ca sa-mi iau telefon nou, dar problema e ca NU INTELEG MATEMATICA! La ultima simulare am luat nota 5.73...Ma pricep cat de cat la geometrie, dar mai putin la algebra.Stiu toate teoremele si regulile si toate celelalte, dar tot nu inteleg! HLP...Ce sa fac sa prind matematica mai bine, sa stiu sa aplic acele teoreme pe exercitii? DAU FUNDA love struck

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ineys a răspuns:

Sa lucrezi. Zilnic cate 3-4 ore pe zi, o sa fi AS in matematica. Dar nu sa te faci ca scrii la matematica si sa te gandesti in alta parte.

| NoWay55 a răspuns:

Eu cred ca pana miercuri ar trebui sa iti iei scutire pentru scoala sa stai si sa lucrezi numai matematica, adica sa faci toate exercitiile pe care le ai tu in culegeri (paralela are foarte bine structurate exercitiile). Ar fi bine ca in zilele astea sa vina un prof de mate care sa te ajute sa iti explice dar pe intelesul tau. Cred ca e asta e indicat sa faci si nu ar trebui sa te gandesti ca vei primi telefon ci ca AI EXAMEN.