| BadResonance a întrebat:

Hei TpU! happy Visul meu a fost si inca este sa devin vedeta.Sa cant sa dansez si sa joc in seriale.Profesorul de muzica de la scoala spune ca am o voce frumoasa si mie imi place sa dansez.Crededeti ca am vreo sansa? Prietenelor mele le place muzica si fosta profa de muzica mi-a spus sa iau lectii.Am sanse sa-mi indeplinesc visul? Nu radeti.

Răspuns Câştigător
| pastru009 a răspuns:

Buna.Nu baga in seama comentariile prostesti si negandite ale celorlalti uitlizatori invidiosi sau acaparati de aroganta.
Eu iti spun asa: "urmeaza-ti visul si vezi magia."
Ia lectii de cantat si invata sa canti, caci sa ai voce nu este indeajuns, intelegi?
Exerseaza zi de zi.Acum ai o voce,dar nu destul de buna: este neslefuita. Dupa mult timp de exersat cu siguranta vocea va fi mai frumoasa si mai pretioasa.
Urmeaza sfatul meu si al profesoarei tale si du-te si ia lectii de kanto.
Ignora comentariile despre ce zic alti utilizatori, caci oricum ei nu stiu daca ai voce sau nu, ca si mine(nici eu nu stiu). Deci cum se zice: "Incercarea moarte n-are!".Ce mori daca nu ai voce sau nu? NU! Chiar daca nu ai voce canti pentru tine, sa te simti bine, sa simti magia cuvintelor si a vocii.Conteaza ca tu sa te simti bine.
Iti doresc noroc si daca vrei sa mai vorbim: adryan_dumytru@yahoo.com
O zi frumoasa si sper ca te-am incurajat sa incerci sa canti.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze ca zic, dar astea sunt vise prostesti... asta nu o sa se intample scumpo... Toti care au putin talent viseaza la asa ceva dar nu vad realitatea. Te-ai uitat la preamulte seriale pe Disneyhee hee

| Alexandru98 a răspuns:

Incearca-ti norocul

| ovidius a răspuns:

Cu aşa recomandări, cred că da, ai şanse. Îţi trebuie însă MULTĂ determinare, muncă şi iar muncă. Rezultatele se vor vedea. Pe viitor.
Baftă!

| CosticaShtrengarul a răspuns:

Nu radem, eu, fara gluma acum, zic sa devii Naruto. E celebru si e ninja. Nu iti trebuie voce, ca oricum n-ai. Iti trebuie doar abilitati de ninja, arme, un pistol smith&wesson de calibru 6, vreo 15 gloante, imaginatie, gogosi cu ciocolata, ramen si 11 ANI! vrei sa fii vedeta? trezeste-te la realitate copile! doamne, ce-a devenit TPU...

| pastru009 a răspuns (pentru CosticaShtrengarul):

Ar trebui sa iti fie rusine.Chiar daca are voce sau nu, tu nu stii(ca si mine) si nu trebuie sa o judeci atat de aspru pe fata.Doar incurajeaz-o si spune-i sa incerce.Ce? Sa inteleg ca tu ai aflat ca nu ai voce sau erai intr-o o stare proasta cand ai scris aces raspuns?! Sau asa esti tu?

| pastru009 a răspuns (pentru CosticaShtrengarul):

Aaaa da si inca ceva.Ce a devenit TPU? Acesta este un site de incurajare si ajutorare a altor oameni. Fata aceasta avea nevoie de o incurajare si de un sfat, iar tu ce faci?! Iti spun eu ce faci: nu dai niciun sfat si cred ca ai mai si suparat-o.
Cu tot respectul meu indreptat spre tine, intelege si tu ca nu asa se face pe un site public si mai ales unei persoane.

| CosticaShtrengarul a răspuns:

Oamenii acestia au nevoie de un reality check din cand in cand

| alexandra2222 a răspuns:

Ca sa-ti poti indeplini visul ar trebui sa te remarce cineva.Un producator. Eu zic ca totul e psibil cand iti doresti ceva.