Buna.Nu baga in seama comentariile prostesti si negandite ale celorlalti uitlizatori invidiosi sau acaparati de aroganta.
Eu iti spun asa: "urmeaza-ti visul si vezi magia."
Ia lectii de cantat si invata sa canti, caci sa ai voce nu este indeajuns, intelegi?
Exerseaza zi de zi.Acum ai o voce,dar nu destul de buna: este neslefuita. Dupa mult timp de exersat cu siguranta vocea va fi mai frumoasa si mai pretioasa.
Urmeaza sfatul meu si al profesoarei tale si du-te si ia lectii de kanto.
Ignora comentariile despre ce zic alti utilizatori, caci oricum ei nu stiu daca ai voce sau nu, ca si mine(nici eu nu stiu). Deci cum se zice: "Incercarea moarte n-are!".Ce mori daca nu ai voce sau nu? NU! Chiar daca nu ai voce canti pentru tine, sa te simti bine, sa simti magia cuvintelor si a vocii.Conteaza ca tu sa te simti bine.
Iti doresc noroc si daca vrei sa mai vorbim: adryan_dumytru@yahoo.com
O zi frumoasa si sper ca te-am incurajat sa incerci sa canti.
Cu aşa recomandări, cred că da, ai şanse. Îţi trebuie însă MULTĂ determinare, muncă şi iar muncă. Rezultatele se vor vedea. Pe viitor.
Baftă!
Nu radem, eu, fara gluma acum, zic sa devii Naruto. E celebru si e ninja. Nu iti trebuie voce, ca oricum n-ai. Iti trebuie doar abilitati de ninja, arme, un pistol smith&wesson de calibru 6, vreo 15 gloante, imaginatie, gogosi cu ciocolata, ramen si 11 ANI! vrei sa fii vedeta? trezeste-te la realitate copile! doamne, ce-a devenit TPU...
Ar trebui sa iti fie rusine.Chiar daca are voce sau nu, tu nu stii(ca si mine) si nu trebuie sa o judeci atat de aspru pe fata.Doar incurajeaz-o si spune-i sa incerce.Ce? Sa inteleg ca tu ai aflat ca nu ai voce sau erai intr-o o stare proasta cand ai scris aces raspuns?! Sau asa esti tu?
Aaaa da si inca ceva.Ce a devenit TPU? Acesta este un site de incurajare si ajutorare a altor oameni. Fata aceasta avea nevoie de o incurajare si de un sfat, iar tu ce faci?! Iti spun eu ce faci: nu dai niciun sfat si cred ca ai mai si suparat-o.
Cu tot respectul meu indreptat spre tine, intelege si tu ca nu asa se face pe un site public si mai ales unei persoane.
Ca sa-ti poti indeplini visul ar trebui sa te remarce cineva.Un producator. Eu zic ca totul e psibil cand iti doresti ceva.
Kornelia33 întreabă: