| Sunshiine a întrebat:

Heii TPU.
Am nevoie de idei pentru niste poze mai "artistice".puppy dog eyes

Dau fundita pentru cele mai inspirate ideii.love struck
>Multuumesc.big grin

Răspuns Câştigător
| ElenaGilb3rt a răspuns:

Fotografiile artistice nu se fac dintr-o idee data si gata, voila e o fotogarfie artistica. Eu iti recomad sa mergi in parc sau daca esti la tara sa iesi afara prin gradina. Si sa stai la panda dupa un fluture. Si de expemplu poate bate soarele de undeva de prin creanga si-l poti prinde cu fluture cu tot. Sau daca esti din Bucuresti mergi la Gradina Botanica. Acolo sunt ratuste, flori, pomi si banuiesc ca o gramada de fluturi. Un subiect bun de abordat in materie de fotografie ''natura''. Eu am mers la un curs de fotografie si acolo ne-a dus intr-un week-end. Cand vrei sa faci o poza nu trebuie facuta dupa ideea altuia. Adica gaseste o noua perpectiva a fotografiei. Pozeaz-o din alt unghi sau stiu eu, ca sa fie diferita de a altuia. Sper ca ai inteles ceva din ce ti-am zis aici. Spor la fotografiatwinking happy big grin

1 răspuns:
| mrsALittleLight a răspuns:

Pai ai putea fotografia multe lucruri cum ar fi daca pleci in padure ai putea fotografia un con de brad in spate ceata si mai mult conul in valoare.ai putea lua o furnica sa o pui pe o frunza tii de coada frunzii si ei in valoare furnica; daca ai aparat profesional noaptea poti gasi o stea care in place cel mai mult si sa in faci o fotografie dar in poza sa fie o singura stea.ai mai putea fotografia tot asa intr-un mod special roua diminetii(daca nu e roua poti uda citeva flori de pe strada sau din gradina)daca nu ti-au placut aceste idei poti sa intri pe google si sa scrii " poze artistice natura" si o sa vezi ca o sa-ti placa ceva happy