| andreeeeea a întrebat:

Helau.Nu am gasit pe internet. spuneti-mi si mie cum pot sa pun un acatist? dar de acela cand vreau ca o pers sa plateasca pentru ce a facuthappy. Dau funda
(scuzati categd:d)

Răspuns Câştigător
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Dumnezeu nu face ceea ce dorim noi. Nu El este Cel care trebuie sa asculte de mintea limitata a omului. Daca doresti intr-adevar o relatie sanatoasa cu Dumnezeu, roaga-te pentru tine, pentru cei din jurul tau si chiar si pentru cei care au facut ceea ce au facut avand minte mult mai putina. Trebuie sa doresti moartea pacatului, si nu a pacatosului. Odata ce impreuna cu tine face umbra pamantului, stie numai si numai Dumnezeu de ce. Eu iti dau un sfat. Incearca sa depasesti ceea ce porti acum in inima contra acelei fiinte, caci tie nu-ti va face bine si pe tine te va imbolnavi. Apoi (stiu ca este greu) incearca sa incluzi acea persoana in rugaciunile tale de fiecare zi. Vei vedea ca va exista o transformare uriasa in sufletul tau. Daca intr-o zi, din prea multa graba, vei uita sa te rogi si pentru acea persoana, iti va lipsi din rugaciunile tale. Cu timpul vei ajunge chiar sa o indragesti, iar aceasta se va vedea pe chipul tau. Astfel, prin atitudinea ta, ca si actiune, ii vei induce o atitudine similara ca reactiune. Totul se va schimba inspre pozitiv. Crede-ma, iubirea invinge intotdeauna si numai si numai cu arme pasnice.

4 răspunsuri:
| filipm2001 a răspuns:

Eu zic sa te potolesti. Este o zicala: "Razbunarea e arma prostului". Stai linistita ca plateste fiecare pentru ce a facut la timpul potrivit. Tu mergi mai departe si treci peste aceasta problema.
Succeswinking

| Babydoll_4700 a răspuns:

Cand oamenii nu mai au ce face, se apuca de dat acatiste? Lasa ca roata e rotunda, ii va veni si acelei persoane randul si va plati laughing Si app, crezi ca ii va da Dumnezeu un sut in f*** ca dai tu acatiste? laughing

| ema69 a răspuns:

Nu pentru categorie ar trebui sa te scuzi...Nu vreau sa fiu rea,dar te-as sfatui sa dai acatiste pentru binele tau si a celorlalti, nicidecum pentru a te razbuna. Oricum, mai devreme sau mai tarziu toti vam plati pentru faptele noastre...

| Fishhh a răspuns:

So much hate... du-te la mama omida