O parte din artistii de la noi nu se mai considera cantareti ci performeri asa ca prefera sa se sparga in figuri sau eventual, sa incerce sa danseze pentru a da o nota mai spectaculoasa intregii lor reprezentatii. Apoi, toate piesele sunt dance si, ca sa fim sinceri, sunt unele chestii de pe acolo pe care nu le-ar putea canta. Daca nu faci playbak trebuie sa vii cu o trupa in spatele tau si asta cere bani si spatiu. In ceea ce ma priveste, eu nu m-am asteptat niciodata la prea multe live-uri in emisiuni deoarece pentru asta sunt spectacolele pe scena si cantaretii adevarati din alte tari. Personal, ma uit la David Letterman Show daca vreau sa ascult muzica live. Cred ca este difuzata si in Ro, pe AXN. Ti-o recomand
Buna si eu cant prin spectacole, concerte, emisiuni etc... si am putina experienta, si eu am facut playback si iti spun motivele :
1 poate vedeta are probleme cu gatul si nu poate canta life
2 poate ca emisiunea respectiva nu vrea ca sa se cante life,
3 pentru ca asa vrea cineva ( eu am profesor de canto iar la o emisiune asa a vrut el sa cant playback )
4 varianta ta
sper sa iti fi fost de ajutor
Fac playback pentru ca e mult mai usor si pentru ca majoritatea nu au voci suficient de bune pentru a canta live la orice ora.
anonim_4396 întreabă: