| iHeartKpop a întrebat:

Hello!
Vreau sa stiu si eu, daca dau la un liceu de arte, ce materii facem?
Si ce licee de arta sunt in Bucuresti?
Scz categoria

Răspuns Câştigător
| Whispy a răspuns:

Nicolae Tonitza,se face modelaj,sculptura,pictura,desen,grafica,desen proiectiv,TIC,gravura (-si mai multe-), in rest ai EXACT aceleasi ore ca si in alte licee, programa este aceeasi, promovabilitatea de trecere la bac anul acesta a fost de 90% (-mai mult decat la alte licee-),programul nu este foarte incarcat (desi este si pictura,desenu etc),profii sunt de treaba,copii sunt mai ok decat in alte licee, de fumat se fumeaza in orice liceu (-shincaiu e plin-), deci sa nu tragi cu urechea la `zvonuri`, sunt niste idiotenii facute de oameni plictisiti care n-au ce face acasa si care n-au viata :3...
Iti zic sigur, caci sunt si eu la N.Tonitza,si e totul ok:3.Neheheeee,sunt cu un an mai mare ca tineee...*mori de ciudaaaa >:3* (-mie somn, ora e de vina TTwTT""-)

3 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Este Liceul N. Tonitza pentru desen, pictură, modelaj etc //Sunt mai multe licee de Muzică -prea multe- Enescu, Lipatti etc. /// S-ar putea să fie și alte licee de artă, despre care nu știu eu. Îl cunoști pe nenea www Google. ro? // Ce materii se fac, afili la secretariatele acelor licee,, sau www Google. ro!